BERNETTE B38

BERNETTE B38

  € 749,-

Bernette b38
Het betaalbare topmodel van de bernette serie naaimachines, met een breed assortiment aan functies
De bernette 38 is het topmodel van de bernette serie. Deze computergestuurde naaimachine biedt een groot assortimentaan functies tegen een betaalbare prijs – en laat zo niets te wensen over. De machine biedt 394 verschillende steken, inclusief stretchsteken voor elastische stoffen. Hiermee kun je bijvoorbeeld fantastische T-shirts van jersey maken. De bernette 38 heeft ook acht verschillende 1-staps knoopsgaten en drie alfabetten. Bovendien heeft de naaimachine een geheugenfunctie, waarmee je verschillende combinaties van patronen kunt opslaan en ze later weer kunt oproepen. Wil je de snelheid tijdens het naaien kunnen aanpassen? Geen probleem! De bernette 38 heeft een nuttige snelheidsregelaar, die vanaf het scherm kan worden afgesteld. Als topmodel heeft deze indrukwekkende naaimachine ook helder LED-naailicht, een inrijger en zowel een automatische als een handmatige draadafsnijder. De bernette 38 beschikt standaard over acht verschillende naaivoeten (zolen) en een grote aanschuiftafel.

Automatische begrenzing voor tweelingnaald
Als je van een enkele naald naar een tweelingnaaldwisselt, helpt de "knop voor tweelingnaalden"en wordt de naald op de naaivoet afgestemd, , zodat wordt verhinderddat een van de naalden de voet raakt en afbreekt. De functie "V“iligheid bij tweelingnaald" beperkt de steekbreedte, zodat de naalden de naaivoet niet raken.

De naaivoetdruk aan het materiaal aanpassen
Bij sommige materialen, zoals fijneof dunne stoffen, is het verstandig om de naaivoetdruk aan te passen. De bernette 38 biedt deze handige functie.

De naaivoetdruk aan het materiaal aanpassen
Bij sommige materialen, zoals fijneof dunne stoffen, is het verstandig om de naaivoetdruk aan te passen. De bernette 38 biedt deze handige functie.

Inclusief aanschuiftafel voor grote naaiprojecten
De aanschuiftafel die bij de bernette 38 wordt geleverd, is gemakkelijk te bevestigen en weer los te halen, en zorgt voor meer ruimte bij grote naaiprojecten, zoals kledingstukken, quilts of gordijnen.

Inclusief acht naaivoeten (zolen) – De juiste naaivoet voor elke toepassing
Je bernette 38 wordt met acht naaivoetzolen en een stevige naaivoetschacht geleverd. Je hebt altijd de juiste naaivoet bij de hand voor alles wat je maar wilt naaien. Je kunt bijvoorbeeld de zigzagvoet voor zigzagsteken kiezen, de juiste satijnsteekvoet voor applicaties en de knoopsgatvoet voor je knoopsgaten. Met de juiste naaivoet verwerk je elk naaiproject snel en professioneel.


- Doorgangsruimte: 17cm
- Max snelheid: 820 steken per minuut
- Max steekbreedte: 7mm
- Max steeklengte: 5mm
- Aantal naaisteken: 394
- Aantal knoopsgaten: 8

- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- Halfautomatische draadinrijger
- Automatische draadafsnijder
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder