BERNINA 215

BERNINA 215

  € 959,-

BERNINA 215
De BERNINA 215 is de ideale naaimachine voor de prijsbewuste beginner die waarde hecht aan kwaliteit en naaicomfort. Het is een zeer gebruiksvriendelijke machine die moeiteloos door de dikke stoffen heen gaat en biedt alles wat nodig is voor een goede start van een creatief naaien.

BERNINA skindesign
Wie zegt dat een naaimachine er altijd hetzelfde uit moet zien? Voor de BERNINA 215 staat een zeer bijzondere optie ter beschikking: met BERNINA skins maakt u van uw machine een geheel uniek exemplaar. Download uw lievelingsdesign of gebruik uw eigen foto om uw machine een individuele look te geven.

Halfautomatische draadinrijger
De BERNINA 215 beschikt over een halfautomatische draadinrijger waarmee het inrijgen van het garen in een handomdraai gebeurd is.

Naaldstop en halve snelheid
Met de naaldstop kunt u zelf kiezen of de naald boven of onder zal stoppen. Daarnaast kunt u de naaisnelheid tot halve snelheid verminderen. Zo behoudt u altijd de controle over de naaisnelheid en de positie van de naald bij het stoppen met naaien, bijvoorbeeld wanneer u het naaiwerk opnieuw moet positioneren.

Met een vingerdruk het gewenste steekpatroon
De BERNINA 215 beschikt over een repertoire aan gebruikelijke steken, die u eenvoudig door middel van een druk op de knop kunt instellen. Grote, duidelijke afbeeldingen zorgen dat u in een handomdraai van steek kunt wisselen.

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- Doorgangsruimte: 16cm
- Max. snelheid: 900 steken per minuut
- Max. steekbreedte: 5,5mm
- Max. Steeklengte: 5mm
- Naaldposities: 9
- Aantal naaisteken: 11
- Aantal nuttige steken: 10
- Aantal knoopsgaten: 1

- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- Halfautomatische draadinrijger
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder
- Opspoelen tijdens naaien