BERNINA 380

BERNINA 380

  € 1649,-

BERNINA 380
De BERNINA 380 biedt enorm veel fijne functies met 221 steken, automatische knoopsgatfunctie, spiegelfunctie en nog veel meer. Een van de handigste kenmerken is de kniehevel die voor meer comfort bij het naaien zorgt. Met de kniehevelbediening kunt u uw handen op het naaiwerk houden terwijl u met behulp van uw knie de naaivoet omhoog zet en de transporteur laten zakken. De kniehevel is erg fijn bij het draaien van naaiprojecten omdat u meer controle heeft over de stof.

Comfortabel naaien met de aanschuiftafel
Dat comfort bij de BERNINA 380 hoog in het vaandel staat, is ook te zien aan de veelzijdige inzetbare aanschuiftafel van de naaimachine: Deze vergroot in een handomdraai het werkoppervlak van de naaimachine en zorgt zo voor een betere controle over het naaiwerk.

Opslagfunctie
Het permanente geheugen bied ruimte aan wel 30 steken in één combinatie, zodat u deze niet telkens opnieuw hoeft te programmeren. U kunt deze opgeslagen stekencombinatie met de directe-keuze toetsen weer oproepen.


Creatief extraatje: Spiegelfunctie
Door de automatische spiegelfunctie wordt het grote aanbod aan meegeleverde steekpatronen aanzienlijk uitgebreid. De in het vaste geheugen opgeslagen steekpatronen kunnen erg eenvoudig met een druk op de knop ook gespiegeld genaaid worden. Niet alleen bij het naaien van randen of omzomen, maar ook bij het gebruik van siersteken worden zo vele aantrekkelijke combinaties mogelijk.

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- Doorgangsruimte: 16cm
- Max. snelheid: 900 steken per minuut
- Max. steekbreedte: 5,5mm
- Max. Steeklengte: 5mm
- Naaldposities: 9
- Aantal naaisteken: 221
- Aantal nuttige steken: 20
- Aantal knoopsgaten: 5

- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- Halfautomatische draadinrijger
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder
- Opspoelen tijdens naaien