BERNINA 530

BERNINA 530

  € 2099,-

BERNINA 530
De BERNINA 530 is de perfecte naaimachine voor naai- en quiltster die hoge eisen stelt aan precisie en veelzijdigheid. De steeklengte, steekbreedte en elf verschillende naaldposities kunnen afzonderlijk van elkaar ingesteld worden en tijdelijk of permanent opgeslagen worden. Zo heeft altijd uw gewenste instellingen klaar staan. Deze robuuste naaimachine voldoet aan bijna al uw wensen.

Perfecte steekcontrole
De BERNINA 530 beschikt over een omvangrijk repertoire aan nuttige en siersteken, waarvan de eigenschappen afzonderlijk ingesteld kunnen worden. Zo kunnen de steeklengte, steekbreedte en elf verschillende naaldposities afzonderlijk van elkaar ingesteld worden en tijdelijk of permanent opgeslagen worden. Daarmee kan de BERNINA 530 een veelvoud van opdrachten aan en heeft u optimale controle over het naaiwerk.

Eenvoudig knoopsgaten naaien
Met de automatische knoopsgatfunctie naait u vanaf het begin de perfect knoopsgaten met exact dezelfde lengte. Eenvoudig de gewenste lengte instellen en naaien. De BERNINA 530 slaat de lengte op en herhaalt dit bij elk volgend knoopsgat.

Omvangrijk stekenpakket
Tot de basisuitrusting van de BERNINA 530 horen 148 verschillende steken die veel mogelijkheden hebben: 22 nuttige steken en 117 siersteken waaronder 12 quiltsteken staan voor u vanaf het eerste gebruik ter beschikking. Daarnaast beschikt deze machine over 9 verschillende knoopsgatprogramma’s, 4 naaialfabetten en een reeks aan praktische functies zoals een spiegelfunctie of achteruit naaien.

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- Doorgangsruimte: 19cm
- Max. snelheid: 900 steken per minuut
- Max. steekbreedte: 5,5mm
- Max. Steeklengte: 5mm
- Naaldposities: 11
- Aantal naaisteken: 395
- Aantal nuttige steken: 22
- Aantal knoopsgaten: 9

- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- Automatische draadinrijger
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder
- Opspoelen tijdens naaien