BERNINA 540

BERNINA 540

  € 2.649,-

BERNINA 540
De perfecte machine voor gepassioneerde naaisters

Naai met volledige overgave en absolute controle.
Wilt u de volledige controle over uw creatieve proces? Met de Bernina 540 neemt u zelf alle beslissingen. U bepaalt welke steeklengte en -breedte u wilt gebruiken. U selecteert de stand van de naald. U wilt dat de naald in de stof blijft staan als de machine stopt? Dat kan! . En u kunt alles heel gemakkelijk bedienen met behulp van het grote intuïtieve touch screen.

Met de JUMBO-onderdraadspoel blijft u in de flow.
De JUMBO-spoel voldoet aan de verwachtingen. Er kan tot 70% meer garen mee worden opgespoeld dan met standaard spoeltjes, dus u hoeft het werk minder vaak te onderbreken, wat vooral handig is bij grote quilts. De praktische bediening van de spoel aan de voorkant van de machine is een verder pluspunt, u hoeft uw naaiproject niet te verwijderen.

Perfecte draadspanning voor perfecte steken aan de binnen- en buitenkant.
Bij de Bernina 540 zorgt een optimale draad spanning voor een perfecte steekkwaliteit aan beide kanten van de stof. Na het instellen van het garen en de stof, heeft u permanente controle over de draadspanning. Bovendien wordt deze automatisch aangepast tijdens het naaien of borduren. Dankzij de Bernina B9-grijper wordt elke steek precies en gelijkmatig genaaid.