BERNINA 570 QUILTERS EDITION

BERNINA 570 QUILTERS EDITION

  € 3.349,-

BERNINA 570 Quilters Edition
De BERNINA 570QE biedt absolute steekcontrole op exclusief niveau. Steeklengtes (tot maximaal 5 mm), -breedtes (tot maximaal 5,5 mm) en naaldstand (tot maximaal 11) kunnen individueel worden gewijzigd en opgeslagen. En ook de steekinstellingen van zelfgemaakte combinaties kunnen door de machine handig worden onthouden. De BERNINA 570QE is een echte alleskunner die kan naaien, quilten en borduren. Door het touchscreen is omschakelen van naaien naar borduren een makkie. Je kunt kiezen uit 50 borduurmotieven, en je kunt je eigen borduurmotieven via een USB-aansluiting uploaden. De motieven kunnen direct op het touchscreen worden bewerkt met de functies Roteren, Spiegelen, Formaat aanpassen en Kleur wijzigen.

Geïntegreerde Bernina SteekRegulator (BSR)
Een bijzonder voordeel van de BERNINA 570QE is de geïntegreerde Bernina SteekRegulator, die bij het naaien uit de vrije hand voor de hoogste precisie zorgt. Ook wanneer u de transporteur heeft laten zakken en de stof handmatig gevoerd wordt, zorgt de geraffineerde BSR-technologie steeds voor precies even lange steken, aangezien verschillen in de naaisnelheid waargenomen en vereffend worden. Deze innovatieve functie van de BERNINA 570QE stelt beginnende vrije-hand naaiers in staat vanaf het begin accurate, gelijkmatige steeklengte te fabriceren voor een precies steekbeeld. Dankzij de BSR-functionaliteit wordt precies naaien uit de vrije hand met de BERNINA 570QE een ontspannende aangelegenheid - ideaal voor naaien en quilten op het hoogste niveau.

Eenvoudige bediening en navigatie
Door de gebruiksvriendelijke software van de BERNINA 570QE is een snelle en eenvoudige navigatie mogelijk. Op het moderne kleurentouchscreen zijn alle instellingen zichtbaar. Bovendien biedt een naaigids direct op het beeldscherm hulp en ondersteuning. Ook het inrijgen lukt met behulp van de halfautomatische naaldinrijger in een handomdraai.

Omvangrijk stekenpakket
Met de BERNINA 570QE beschikt u over een royaal stekenpakket van 29 nuttige steken en 180 siersteken, inclusief 30 verschillende quiltsteken. Bovendien behoren tien knoopsgaten, -ogen en knoopaanzetsteken en vier naaialfabeten tot het omvangrijke steekpakket van Bernina 570 QE. Met een dergelijke uitrusting biedt de machine alles wat voor de uitvoering van ambitieuze naai- en quiltprojecten op het hoogste niveau nodig is. Daarnaast kunnen de steekeigenschappen zoals steeklengte, steekbreedte en naaldpositie afzonderlijk gewijzigd worden en kunnen steken met elkaar gecombineerd worden - en dankzij de Geïntegreerde memoryfunctie van de BERNINA 570QE kunt u uw wijzigingen zowel tijdelijk als permanent opslaan. Natuurlijk is het achterwaarts naaien of spiegelen van het steekpatroon ook mogelijk.

Optionele borduurmodule
Met de optionele BERNINA borduurmodule kent uw creativiteit geen grenzen. Dankzij het grote borduuroppervlak kunt u ook grote motieven comfortabel omzetten. Ontdek de grote verscheidenheid aan borduurramen en borduurvoeten in ons assortiment borduuraccessoires. Met de afzonderlijk verkrijgbare BERNINA borduursoftware kunt u uw eigen motieven Creëren en met de USB-stick naar uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid overbrengen

Met één klik van naaien naar borduren
De BERNINA 570QE is reeds af fabriek met een borduurfunctie uitgerust. 50 borduurmotieven zijn al in de software van de BERNINA 570QE Ge:integreerd. Zo heeft u van begin af aan de beschikking over een groot aanbod aantrekkelijke borduurpatronen voor veeleisende borduurwerken, die u m.b.v. het touchscreen gemakkelijk en snel kunt uitkiezen. Door deze intelligente combinatie van naai- en borduurfuncties bij de BERNINA 570QE kunt u nog veelzijdigere naaiprojecten uitvoeren.