BERNINA 740

BERNINA 740

  € 3599,-

BERNINA 740
De BERNINA 740 beschikt over een stabiel geconstrueerde extra lange vrije arm, die rechts naast de naald met 254 mm ruimte laat voor grote quilts en andere naaiprojecten. Met het BERNINA dubbeltransport wordt de stof gelijktijdig onder en boven getransporteerd. De machine is heel gebruiksvriendelijk en denkt op veel gebieden voor u. De naaivoet daalt automatisch en aan het eind wordt deze weer opgetild. Als de naaldstop naar onder wordt ingesteld tilt hij automatische het voetje een stukje op als gestopt wordt met naaien. Zo kan gemakkelijk de stof iets worden bijgedraaid. Dit werkt erg prettig bij bijvoorbeeld het aanbrengen van een applicatie of het inzetten van een mouw.

Adaptieve BERNINA Draadspanning
Deze innovatie van BERNINA zorgt voor de optimale draadspanning tijdens het naaien en de perfecte steekkwaliteit aan beide kanten van het materiaal. Zodra de spanning in ingesteld op basis van het gebruikte garen en de stof, controleert de Adaptieve BERNINA Draadspanning voortdurend de draadspanning en past deze automatisch aan wanneer dat nodig is. Voor de allerbeste naai- en borduurresultaten, zonder aan een knop te draaien.

Totale steekcontrole
Alle modellen uit de 7-serie bieden een exclusief niveau aan steekcontrole. Of u nu de steeklengte, steekbreedte of naaldstand wijzigt, de machine onthoud de steekdetails voor u. Uw persoonlijke instellingen kunnen worden opgeslagen en teruggehaald. Met de USB-aansluiting kunt u zelfs steken en motieven of combinaties importeren en exporteren.

Verlengde vrije arm
De BERNINA 7-serie beschikt over een zorgvuldig ontworpen vrije arm met 254mm aan werkruimte rechts van de naald. Maar niet alleen biedt de BERNINA 740 voldoende ruimte voor grote naaiprojecten: met zijn 9mm steekbreedte is hij ook uitermate geschikt voor mooie decoratieve stiksels. Kleine naaikarweitjes, zoals het inzetten van ritssluitingen, kunnen feilloos worden uitgevoerd.

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan


- Doorgangsruimte: 25cm
- Max. snelheid: 1000 steken per minuut
- Max. steekbreedte: 9mm
- Max. Steeklengte: 6mm
- Naaldposities: 11
- Aantal naaisteken: 800
- Aantal nuttige steken: 29
- Aantal knoopsgaten: 11

- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- Automatische draadinrijger
- Automatische draadafsnijder
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder
- Opspoelen tijdens naaien
- USB-aansluiting