BERNINA 770 QUILTERS EDITION

BERNINA 770 QUILTERS EDITION

  € 4299,-

BERNINA 770 Quilters Edition
De BERNINA 770 QE doet veel dingen helemaal alleen. Zo wordt de draad automatisch ingeregen. Bij het begin van een naad daalt de naaivoet automatisch en aan het eind wordt deze weer opgetild. Ook wordt de draad automatisch afgesneden als u aan het eind van een naad gekomen bent of als u bij het borduren de kleuren wisselt. 
In de borduurmodus kunnen motieven gespiegeld, gedraaid en geformatteerd worden, alles direct op het kleurrijke TFT-touchscreen. De BERNINA 770 QE is met de beproefde BSR-functie uitgerust. De BSR-voet assisteert u bij naaien uit de vrije hand met rechte of zigzagsteek. Ook zorgt hij bij variabele naaisnelheid voor steken van altijd exact dezelfde lengte. De BERNINA 770 QE biedt absolute borduurcontrole op exclusief niveau.

De high-end-naai- en quiltmachine

Adaptieve BERNINA Draadspanning
Deze innovatie van BERNINA zorgt voor de optimale draadspanning tijdens het naaien en de perfecte steekkwaliteit aan beide kanten van het materiaal. Zodra de spanning in ingesteld op basis van het gebruikte garen en de stof, controleert de Adaptieve BERNINA Draadspanning voortdurend de draadspanning en past deze automatisch aan wanneer dat nodig is. Voor de allerbeste naai- en borduurresultaten, zonder aan een knop te draaien.

Totale steekcontrole
Alle modellen uit de 7-serie bieden een exclusief niveau aan steekcontrole. Of u nu de steeklengte, steekbreedte of naaldstand wijzigt, de machine onthoud de steekdetails voor u. Uw persoonlijke instellingen kunnen worden opgeslagen en teruggehaald. Met de USB-aansluiting kunt u zelfs steken en motieven of combinaties importeren en exporteren.

Verlengde vrije arm
De BERNINA 7-serie beschikt over een zorgvuldig ontworpen vrije arm met 254mm aan werkruimte rechts van de naald. Maar niet alleen biedt de BERNINA 770 QE voldoende ruimte voor grote naaiprojecten: met zijn 9mm steekbreedte is hij ook uitermate geschikt voor mooie decoratieve stiksels. Kleine naaikarweitjes, zoals het inzetten van ritssluitingen, kunnen feilloos worden uitgevoerd.

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- 254mm doorgangsruimte
- 992 verschillende nuttige- en decoratieve steken
- 50 Quiltsteken
- 9mm steekbreedte
- 6mm steeklengte
- 13 automatisch knoopsgaten
- Automatische draadinrijger
- Automatische draadafsnijder
- 1000 steken per minuut
- 11 naaldposities
- Dubbel transport
- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder
- Opspoelen tijdens naaien
- USB-aansluiting