Blog overzicht

Los wordt 60 en geeft fantastische prijzen weg!

Je zou het niet zeggen, maar Los Naaimachines wordt binnenkort al 60 jaar oud! 👵🏻
 
Daarom staat de week van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 november 2021 bij ons volledig in het teken van ons diamanten jubileum.
 
Maar waar zouden wij geweest zijn zonder onze klanten? Precies, nergens. En daarom willen wij dit feestje heel graag met jullie vieren. En wat is er nou leuker dan een naaiwedstrijd waarbij zowel volwassenen als kinderen kans maken op supermooie prijzen?

Lees meer

Losbrief

Wist u al dat Los Naaimachines tegenwoordig een eigen nieuwbrief heeft? Met de Losbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen en de laatste nieuwtjes. U kunt zich hier aanmelden!

Lees meer

Gerucht

Lieve creatievelingen,

Via deze weg willen wij graag even een hardnekkig gerucht uit de wereld te helpen. De laatste weken schijnen er namelijk onjuiste verhalen rond te gaan over de toekomst van Los Naaimachines.

Wij gaan niet sluiten! In tegendeel zelfs! Wij zijn het huidige pand min of meer ontgroeid en hebben serieuze plannen om te gaan verhuizen naar een ruimere, lichtere en nóg prettigere winkel!

Eigenlijk hadden we dit nog even stil willen houden tot alles helemaal zeker is, maar geruchten gaan nu eenmaal als een lopend vuurtje en daarom voelden wij ons helaas genoodzaakt om jullie nu al op de hoogte te stellen van onze toekomstplannen.

Voor de goede orde: wij gaan dus niet dicht, maar zijn nog ontzettend ambitieus en blijven gewoon voor u klaarstaan. Los Naaimachines blijft met alle liefde uw vertrouwde adres voor alles op naaigebied... :)

Groetjes, het team van Los

Lees meer

KINDERWORKSHOP

Kom je ook voor Octo een nieuw vriendje of vriendinnetje op de naaimachine maken?

Ben je ouder dan 8 jaar? Schrijf je dan nu snel in, want vol is vol!

 

Lees meer

Open Dagen quiltwinkel

Aanstaande zaterdag gaan wij ook weer ergens anders Los! Miranda is te vinden in De Sampler (Haarlem) en Debbie laat haar gezicht zien bij De Lapjesgaard (Amstelveen). Zij zullen zoals altijd weer de mooiste naai- en quiltmachines meenemen naar deze Open Dagen. Tot dan!

Lees meer

Vakantiekinderweek

De vakantiekinderweek Leimuiden is weer in volle gang in het Spant. Donderdag 20 augustus is de laatste dag van 10.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 15.30 uur, komen jullie ook?

Die geweldige Brother Innovis 15 waar de kinderen deze drie dagen op naaien is voor een heel leuke prijs te koop, bel ons gerust om er een te reserveren.

Lees meer

Zomeropruiming

Onze spectaculaire opruiming op de zomerstoffen is weer begonnen met kortingen oplopend tot wel 40% korting!

Komt u ook een kijkje nemen?

Lees meer

Moederdag workshop

De tijd begint te dringen! Over 2,5 week is het al weer moederdag…

Ben je tussen de 8 en 13 jaar en heb je nog geen cadeau? Geef je dan snel op, want vol = vol!

We hebben nog een aantal plekjes op:
Zaterdagmiddag 9 mei van 13.30 tot 15.30 uur

Lees meer

nieuwe stoffen

Was jouw oog ook al gevallen op die leuke stoffen in de La Maison Victor? Dat komt mooi uit, want wij hebben ze nu bij Los!

Lees meer

Vindt jij ons leuk?

Wij verloten deze prachtige tijdschriften onder de nieuwe likes op Facebook. Dus like onze Facebook pagina en win dit mooie pakket!

 

Lees meer

Winter opruiming

Oh la la! De eerste lading nieuwe zomerstoffen zijn binnen! Dat betekent dat wij STOFFEN OPRUIMING hebben op de winter collectie. Tot wel 40% korting, dus wees er snel bij!

Lees meer

De Lapjesgaard

Los Naaimachines feliciteert de Lapjesgaard in Amstelveen met hun 25 jarig bestaan! Morgen staan wij daar in de winkel ter ere van deze feestelijke gelegenheid. Komt u ook?

Los Naaimachines, voor al uw feesten en partijen.

 

 

Lees meer

Primeur!

Wij zijn in de wolken!
We hebben hoogstwaarschijnlijk de primeur om de gloednieuwe Brother XV te laten zien aan het Nederlandse publiek. Tijdens de Handwerkbeurs in Rijswijk 2, 3 en 4 oktober demonstreren wij hem met veel plezier aan u.

Deze Brother XV is een gloed nieuw model wat binnenkort wordt uitgebracht en beloofd een krachtige en geavanceerde naai- en borduurmachine te zijn.

Lees meer

Quiltbeurs Nieuwkoop

We hebben weer een zeer gezellige en druk bezochte Quiltbeurs achter de rug. Heel Nieuwkoop en omgeving was uitgelopen om de prachtige quilts te bekijken. Wij hadden een mooie selectie naai machines en naai- borduurmachines meegenomen om de bezoekers over te informeren en te enthousiasmeren.

Hopelijk tot volgend jaar!

Lees meer

VAKANTIE KINDERWEEK

Ook dit jaar staan wij weer op de Vakantie Kinderweek in Leimuiden. Zit je op de basisschool? Dan ben je precies oud genoeg! Kom helemaal zelf een tas naaien bij ons in de naaihoek.

Lees meer