HUSQVARNA VIKING OPAL 690Q

HUSQVARNA VIKING OPAL 690Q

  € 999,-

Ga van goed naar fantastisch naaien
Als u op een mechanische machine naait of een ouder computergestuurd model gebruikt, loopt u de voordelen van moderne technologie mis. Onze OPAL™ computergestuurde naaimachines zijn extra efficiënt met hun uitgebreide ingebouwde assistentie om de manier waarop u naait te verbeteren! Laat uw HUSQVARNA VIKING® OPAL™ naaimachine zich concentreren op het leveren van de beste resultaten terwijl u zich ontspant en geniet van de leuke aspecten van het naaien!

Moderne innovatie
De unieke EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ technologie registreert automatisch en doorlopend de dikte van de stof terwijl u naait en past zich aan voor een perfect gelijkmatig transport. Start/stoptoets - start en/of stop met naaien zonder het voetpedaal te gebruiken. Geweldig voor het naaien van rijen decoratieve steken, knoopsgaten, het aannaaien van knopen en opspoelen. De automatische draadafsnijder is een ware tijdbesparing. De boven- en onderdraad worden automatisch afgesneden. U kunt eenvoudig navigeren over het touchscreen waarop al uw instellingen te zien zijn. De elektronische zelfregelende draadspanning stelt automatisch de beste spanning in voor al uw naaitechnieken en stoffen.

Royale ruimte
Dankzij de onderdraadsensor stopt de machine met naaien en waarschuwt u wanneer de onderdraad bijna op is. Het royale naaioppervlak van 200 mm en de lange vrije arm maken het eenvoudig om grote projecten te naaien. Een groot aantal prachtige steken voor eindeloos veel creatieve mogelijkheden, inclusief een steekbreedte van 7 mm.

Gebruiksvriendelijk gemak
De Exclusive SEWING ADVISOR® functie optimaliseert uw naaiprestaties met automatische instellingen. 3 LED-lampjes verminderen de schaduwen tijdens het naaien.

Steken
208 steken waaronder; 7 mm steken, nuttige steken, quiltsteken, decoratieve steken en 4 programmeerbare lettertypes.

Accessoires
Naaivoet A
Decoratieve naaivoet B
Knoopsgatvoet C
Blindzoomvoet D
Ritsvoet E
Kantsteekvoet J
Eenstaps knoopsgatsensorvoet
Glijplaatje
Patchworkvoet 6 mm P
Transparante applicatievoet
Borduur-/Stopvoet R
Tornmesje
Borsteltje
Schroevendraaier
Vilten ringetje (2)
Multifunctioneel gereedschap/ Knopenhulpstuk
Spoelen (5)
Stylus, Rand-/Kantgeleider
Garenschijf groot (op de machine bevestigd bij levering)
Garenschijf  gemiddeld (op de machine bevestigd bij levering)
Garenschijf klein
Garen
Harde kap
Voetpedaal
Snoer
Aansluitsnoer
Naalden

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.