PFAFF PERFORMANCE ICON

PFAFF PERFORMANCE ICON

  € 4.999,-

De Pfaff Performance Icon is geïnspireerd op Duits erfgoed en vertegenwoordigt alles wat u heeft leren waarderen in Pfaff, een uitgebreide en innovatieve naai-ervaring die voldoet aan uw hoogste verwachtingen. Al meer dan 155 jaar ontwikkelt Pfaff elegante naaimachines die zich onderscheiden door hun geraffineerde technologie, superieure resultaten en ultieme creatieve vrijheid.

Grootste werkruimte
We hebben de grootste werkruimte ontworpen uit de branche: een 69% grotere ruimte, 310 mm breed en 140 mm hoog. Ook de hoogte onder de naaikop is verhoogd tot 76,2 mm, zodat er veel ruimte is voor uw handen en u een beter zicht op uw naaiproject heeft.

Ongekend verlichtingsdesign
Onze innovatieve verlichtingstechnologie biedt u de meest gelijkmatige werkverlichting voor de helderste naai-ervaring. De ledverlichting is perfect geplaatst op de gunstigste punten om schaduwen te voorkomen.

Verbeterd origineel IDT systeem
Het ingebouwde dubbele transport van Pfaff transporteert nauwkeurig alle soorten stof van boven- en onderaf zodat u steeds weer perfecte steken krijgt. Het systeem heeft zijn eigen voedingsbron voor meer controle en een ingebouwde sensor laat u weten wanneer u de functie moet in- of uitschakelen!

Multi-touchscreen met slimme computergestuurde interfaceHet supergrote (257 mm), interactieve kleurentabletscherm, met aanpasbare interface en het grootste scherm uit de branche, werkt als een smartphone of tablet. De grafische gebruikersinterface is speciaal ontworpen om aan uw wensen tegemoet te komen.Inclusief Help Center, gebruikershandleiding en “Aan de slag” om naaisters te ondersteunen en te inspireren. Ons Help Center biedt meer dan 50 geanimeerde of geïllustreerde interactieve, stapsgewijze instructies op het scherm, voor referentie en ondersteuning van talloze projecten. Tablet-achtige bediening; veeg, knijp en zoom.
 

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.

 

Markleidende functies**

  • De grootste werkruimte van 310 mm breed en 140 mm hoog 

  • Multi-touch tablet-achtig scherm met veeg-, knijp- en zoomfuncties

  • Innovatieve verlichting voor de helderste werkruimte en de meest gelijkmatige verdeling van het licht

  • De sterkste naaldkracht, ideaal voor dikkere stoffen en meerdere lagen

  • Grotere steekplaat met markeringen aan beide zijden; tot 63,5 mm

  • De grootste hoogte onder de naaikop; 76,2 mm

  • Displayscherm van 257 mm, 68% groter

  • Wifi voor automatische software-updates