Reparaties

Onze reparatiedienst

Onze reparatiewerkplaats is in de winkel gevestigd. Er is bijna altijd een monteur aanwezig en u kunt uw machine zonder afspraak komen brengen. Wij doen ons uiterste best om uw machine binnen vijf werkdagen weer voor u klaar te hebben. In sommige gevallen kijken we zelfs direct of uw klacht opgelost kan worden. Als u de machine niet kunt missen, maak dan van te voren een afspraak.

Helaas kunnen wij door drukte op dit moment de beloofde vijf werkdagen niet waarmaken, maar doen onze uiterste best om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Het is verstandig om van te voren telefonische even een afspraak te maken. 

Onze monteurs repareren alle merken naaimachines, naai-/borduurmachines, borduurmachines, lockmachines en covermachines.

Iedere machine is weer totaal anders, daarom is het lastig om een vaste prijs door te geven voor een onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen wij u wel alvast een richtlijn geven, natuurlijk mag u voor meer informatie altijd even bellen:

Naaimachine gemiddeld  €60 tot €90
Naai-/borduurmachine (incl. borduurunit) gemiddeld €120
Lockmachine gemiddeld €75
Covermachine gemiddeld €75
Lock-/coversteek combinatiemachine gemiddeld €105
Brother meernaalds borduurmachine (op afspraak) gemiddeld €150
Stofschaar slijpen €4


Moeten wij €50,- meer inrekening brengen dan de afgesproken kosten voor de onderhoudsbeurt, dan zullen wij eerst contact met u opzoeken.