Los wordt 60 en geeft fantastische prijzen weg!


Je zou het niet zeggen, maar Los Naaimachines wordt binnenkort al 60 jaar oud! 👵🏻
 
Daarom staat de week van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 november bij ons volledig in het teken van ons diamanten jubileum.
 
Maar waar zouden wij geweest zijn zonder onze klanten? Precies, nergens. En daarom willen wij dit feestje heel graag met jullie vieren. En wat is er nou leuker dan een naaiwedstrijd waarbij zowel volwassenen als kinderen kans maken op supermooie prijzen?

Pimp je jeans! 👖

Wie is het creatiefst met denim? Dat is de vraag die centraal staat bij onze wedstrijd voor volwassenen. Maak iets leuks van oude jeans, pimp je spijkerjasje... Het maakt niet uit wat je doet, zolang denim maar de boventoon voert en je jouw creatie uiterlijk vrijdag 19 november 2021 inlevert.
 
Wij pikken de (volgens ons) tien beste inzendingen eruit en stallen die uit in de winkel. En daarna is het niet meer aan ons, maar aan jou, de klant. In de week van 23-27 november kan iedereen bij ons op de Langeweg komen stemmen op zijn of haar favoriete denimproject.
 
De winnaar gaat naar huis met een Bernette 42-covermachine ter waarde van maar liefst €649! Maar de nummer twee mag ook niet klagen, want die wint een Janome ML 644D LE-lockmachine (t.w.v. €569). En voor de derde en laatste die zich op het podium mag melden, hebben wij een Baby Lock Embellisher-punchmachine (t.w.v. €549) klaarstaan. Blijven de nummers vier tot en met tien dan met lege handen achter? Natuurlijk niet, ook voor hen zijn er leuke prijzen - van fournituren tot cadeaubonnen. 
 

Pimp je tas! 🛍

Voor de jeugd hebben wij een aparte wedstrijd. Ben jij 14 jaar of jonger? Dan kun je sinds vandaag (vrijdag 22 oktober) een tasje bij ons ophalen en daar zo gek mee doen als je zelf wil. Naai er iets geks van, verknip het, verf of beplak het - wat jij wil, als je het maar uiterlijk vrijdag 19 november 2021 weer inlevert... De leukst gepimpte tasjes leveren supermooie prijzen op!

Net als bij de volwassenenwedstrijd pikken wij de tien beste inzendingen eruit. En wie er uiteindelijk met de hoofdprijzen vandoor gaan, bepaal jij! Want in de week van 23-27 november kunnen jij en je vriend(inn)en komen stemmen in de winkel!
 
Maar wat valt er dan te winnen? Nou, van alles, maar sowieso een Brother Innov-is 10-naaimachine (t.w.v. €349) en een Pfaff Smarter 140s-naaimachine (t.w.v. €329). En nog veel meer natuurlijk, maar we kunnen niet alles al verklappen...
 
Let op: Wij rekenen €2 borg voor het tasje, om te voorkomen dat mensen 'gratis' tasjes op komen halen. Dit bedrag krijg je uiteraard direct terug zodra je jouw creatie inlevert!

Goodiebags en meer...

Het volledige programma van onze jubileumweek volgt op een later moment, maar we kunnen wel alvast verklappen dat we ook weer goedgevulde goodiebags uitdelen. Zin in!