Alle Workshops

BEGINNERSCURSUS QUILTEN

Heeft u altijd al eens machinaal willen leren quilten of heeft u gewoon even een opfris cursus nodig, dan bent u hier op het juiste adres!

Lees meer

KINDERWORKSHOP

Houdt uw dochter, zoon of kleinkind ook zo van knutselen? Tijdens deze workshop leren ze naaien op een naaimachine met een zeer kindvriendelijke bediening.

Lees meer

BORDUURWORKSHOP

Heeft u een borduurmachine, maar nog net dat zetje in de rug nodig om er vertrouwen in te krijgen, staat de machine al een poosje stil en wilt u het weer even doornemen tijdens een leuk projectje of gewoon omdat het gezellig is? Tijdens de leuke borduurworkshop nemen wij een gekke techniek door en kunt u thuis weer lekker aan de slag. U kunt tijdens de workshop al uw vragen stellen en leggen het graag aan u uit!

Lees meer

CURSUS FREE MOTION QUILTEN

Met de naaimachine een quilt doorstikken vergt oefening en techniek. Leer je naaimachine goed in te stellen en ontdek de vele stijlen om een quilt met decoratieve patronen door te stikken. Zowel klassieke quiltpatronen als moderne patronen die uit de vrije hand worden gestikt, zullen worden geoefend.

Lees meer

CREATIEVE TRAINING

Wilt u meer profijt van uw geavanceerde naaimachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u bekend te maken met de mogelijkheden van uw machine. Hiervoor hoeft u geen borduurmachine te hebben, maar wel een machine die kan programmeren. Deze training is een vervolg van de naaimachinetraining.

Lees meer

KINDERPARTIJTJE

Bij ons is het mogelijk om een heel gezellig kinderpartijtje te komen vieren. De jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes mogen achter een eigen naaimachine plaatsnemen en zullen met iets leuks naar huis gaan!

Lees meer

LOCKMACHINETRAINING

Wilt u meer profijt van uw lockmachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u vertrouwd te maken met uw eigen machine.

Lees meer

NAAIMACHINETRAINING

Wilt u meer profijt van uw naaimachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u vertrouwd te maken met uw eigen machine.

Lees meer