BERNINA L450

BERNINA L450

€ 849,-   € 799,-

BERNINA L450
Eenvoudig in gebruik
Werken met een overlockmachine betekent tijd besparen en snel stikken. Naaiprojecten krijgen snel en moeiteloos vorm. De overlockmachines van BERNINA zijn heerlijk eenvoudig te gebruiken dankzij de innovatieve functies, en garanderen een professionele kwaliteit tot aan de allerlaatste steek. De overlocker is de perfecte aanvulling op een naaimachine.

De BERNINA L 450 is het tweede model uit de BERNINA L-serie. Het is de perfecte overlockoplossing voor en partner van de BERNINA L 220 machine voor ketting- en overlocksteken, en biedt zo een totaaloplossing voor overlocken.

De nieuwe BERNINA L450 blinkt uit in kwaliteit en gemak. Door de innovatieve eigenschappen is de machine eenvoudig te bedienen en verkrijgt u een professionele kwaliteit.

Micro-draadcontrole (mtc)
Door middel van de gepatenteerde mtc-draadcontrole kan de slingerdraadhoeveelheid exact worden ingesteld. Met de speciale mtc-draaiknop kan de fijnafstelling van de naad die om de stofrand ligt gemakkelijk worden aangepast.

Ultiem comfort
De BERNINA L450 biedt veel comfort. De snijbreedte en de steeklengte kunnen gemakkelijk worden aangepast. Ook het traploze differentieeltransport zorgt voor voortreffelijke prestaties. Met deze functie wordt vermeden dat naden in fijne stoffen rimpelen of naden en rekbare stoffen gaan golven. De L450 heeft bovendien bij de naald en bij de grijper 2 heldere LED-lampen die het werkoppervlak optimaal verlichten.

Snel en flexibel
De L450 loopt rustig ongeacht de naaisnelheid. De machine bereikt maximaal 1200 steken per minuut. Met gemak en uiterste precisie snijdt de machine door verschillende soorten materiaal en verschillende diktes en werkt deze allemaal keurig af.

Eenvoudig inrijgen
Met behulp van de ondergrijper-inrijgautomaat kan de draad gemakkelijk en snel worden ingeregen. De handmatige naaldinrijger vergemakkelijkt daarnaast het inrijgen van de naald. Ook de met kleuren gemarkeerde open draadgeleidingen en het handwielpositievenster vereenvoudigen het inrijgproces. Voor extra gemak vindt u een draadafsnijder op de linkerkap.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- 16 verschillende steken
- Steken van hoge kwaliteit
- Uitstekende rolzomen
- Ongerimpelde naden
- Snel en glad op elke snelheid
- Verstelbare steeklengte tijdens naaien
- Eenvoudig inrijgen
- Goed verlicht
- Grote naairuimte
- Perfect voor stretch en geweven stof