BERNINA L460

BERNINA L460

€ 1.199,-   € 1.099,-

BERNINA L460
Eenvoudig in gebruik
Werken met een overlockmachine betekent tijd besparen en snel stikken. Naaiprojecten krijgen snel en moeiteloos vorm. De overlockmachines van BERNINA zijn heerlijk eenvoudig te gebruiken dankzij de innovatieve functies, en garanderen een professionele kwaliteit tot aan de allerlaatste steek. De overlocker is de perfecte aanvulling op een naaimachine.

De nieuwe BERNINA L460 blinkt uit in kwaliteit en gemak. Door de innovatieve eigenschappen is de machine eenvoudig te bedienen en verkrijgt u een professionele kwaliteit.

Snel en flexibel
De BERNINA L460 heeft een uitmuntende snelheidsregeling dankzij het BERNINA pedaal en de gelijkstroommotor waarmee u zowel steek voor steek kunt naaien of met een topsnelheid van 1500 steken per minuut. Professionele naden en zomen van de hoogste steekkwaliteit worden moeiteloos geproduceerd. De automatische naaldstop zorgt ervoor dat de naalden en de grijpers altijd in de juiste stand staan.

Ultiem comfort
Het goed verlichte grote werkoppervlak van deze overlocker vereenvoudigt het naaien en het inrijgen van de grijpers en naalden. Dankzij het Free-Hand-Systeem (FHS), dat de naaivoet omhoog en omlaag zet, zijn beide handen vrij voor het naaien en het plaatsen van de stof. De aanschuiftafel vergroot het werkoppervlak en vergemakkelijkt het verwerken van grote naaiprojecten.

Gebruiksgemak
Met de gepatenteerde mtc-draadcontrole wordt de lengte van de slingerdraad exact en eenvoudig ingesteld. Alle instellingen zijn tijdens het naaien verstelbaar, waaronder de snijbreedte en de steeklengte. Het differentieeltransport kan traploos worden ingesteld en zorgt ervoor dat er geen golven en rimpels ontstaan in rekbare en fijne stoffen.

Eenvoudig inrijgen
Met behulp van de ondergrijper-inrijgautomaat kan de draad gemakkelijk en snel worden ingeregen. De handmatige naaldinrijger vergemakkelijkt daarnaast het inrijgen van de naald. Ook de met kleuren gemarkeerde open draadgeleidingen en het handwielpositievenster vereenvoudigen het inrijgproces. Voor extra gemak vindt u een draadafsnijder op de linkerkap.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- 16 verschillende steken
- Steken van hoge kwaliteit
- Uitstekende rolzomen
- Ongerimpelde naden
- Snel en glad op elke snelheid
- Verstelbare steeklengte tijdens naaien
- Eenvoudig inrijgen
- Goed verlicht
- Grote naairuimte
- Perfect voor stretch en geweven stof