BROTHER CS70S

BROTHER CS70S

€ 209,-   € 199,-

Brother CS70s vernieuwd model
De Brother CS70 is vernieuwd en uitgebracht onder de naam CS70s. Deze mooie elektronische naaimachine heeft nu een metalen frame en een automatische draadinrijger voor de naald. Een prima prijs kwaliteit verhouding voor deze startersmachine.

Uitgebreide steken, siersteken en meerdere uitvoeringen voor knoopsgaten.

De Brother CS 70S is een lichtgewicht (maar 5 kg), elektronische beginners naaimachine voor lichtere werkzaamheden die je heel eenvoudig kunt bedienen.

Deze prettige naaimachine heeft 70 ingebouwde steken en maar liefst 7 automatische knoopsgaten. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm.

De verzinkbare transporteur helpt je bij het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. Je verwisselt de spoel eenvoudig aan de bovenzijde van de machine en naaien met een tweelingnaald is mogelijk.

De machine heeft een vrije arm, voor het naaien van mouwen en broekspijpen. De energiezuinige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk.

We leveren deze machine met maar liefst 7 naaivoeten (zigzagvoet, knoopaanzetvoet, knoopsgatenvoet, blindzoomvoet, ritsvoet, overhandse steekvoet, monogramvoet), voetpedaal met snelheidsregeling en stofhoes.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


 

- 70 steken

- Eenvoudige naaldinrijger

- Heldere LED-verlichting

- Vrije-arm

- Achteruitnaaien

- Horizontaal liggende, snel verwisselbare spoel

- Online instructievideo’s