BROTHER INNOV-IS A60

BROTHER INNOV-IS A60

€ 629,-   € 579,-

Innov-is A60 Special Edition Naaimachine
Met gebruiksvriendelijke functies zoals een boven geladen spoeltje, een verstevigingssteektoets, een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) en een verfijnde draadspanningsregelaar zorgt de A60SE voor perfecte naairesultaten, ongeacht uw ervaring.

De Brother Innov-is A60SE is een eenvoudig te gebruiken elektronische naaimachine en zorgt voor perfecte afwerkingen, keer op keer.

De lichtgewicht A60SE heeft zijn eigen harde beschermkap, waardoor hij gemakkelijk vervoerd kan worden. Zo neemt u uw machine veilig mee naar de naaicursus buitenshuis.

Met 60 voorgeprogrammeerde steken en zes automatische 1-staps-knoopsgaten kunt u met deze gebruiksvriendelijke machine maken wat u maar wilt.

Een groot, helder LCD-display toont duidelijk alle nuttige informatie, zoals welk voetje er voor een bepaalde steek nodig is.

Met gebruiksvriendelijke technologieën zoals de draaiknop voor een directe steekselectie en een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) zult u versteld staan hoe gemakkelijk en snel u zelf de mooiste resultaten creëert.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


- Inclusief 60 steken

- Electronisch draaiknop voor directe en eenvoudige steekselectie

- Geavanceerde naaldinrijger - in 1 handeling de draad door de naald

- 6 soorten 1-staps knoopsgaten

- Verstevigingssteek

- Tweelingnaald instelling Verzinken van de transporteur (voor naaien uit de vrije hand)

- Snel verwisselbare spoel

- Schuifknop voor snelheidsregeling

- Harde beschermkap

- 3 jaar garantie