BROTHER INNOV-IS M340ED

BROTHER INNOV-IS M340ED

€ 899,-   € 829,-

Innov-is M340ED borduurmachine
Laat je betoveren door Disney met de Innov-is M340ED-borduurmachine. Handig, kleurrijk en compact. Voor iedere naai- en hobbykamer, klein of groot. Leuk, eenvoudig in gebruik en boordevol functies. Zin om aan een creatief avontuur te beginnen?

Ervaar het plezier tijdens het borduren met de Innov-is M340ED-borduurmachine met 200 ingebouwde borduurpatronen, waarvan 65 Disney-ontwerpen.

Voeg iets persoonlijks toe en gebruik de 11 ingebouwde borduurlettertypes. Van monogrammen tot vrolijke spreuken … Laat je horen!

Met directe functies op het scherm om bewerkingen te maken, kent je creativiteit geen grenzen meer! Gebruik het heldere LCD-kleuren-touchscreen om borduurpatronen te spiegelen, te draaien en te herhalen, of om kleuren aan te passen. Combineer borduurpatronen of voeg een naam of tekst bij een borduurpatroon; het kan gewoon!

Denk 'buiten de lijntjes' en breng je creativiteit naar ongeziene hoogtes. Met de draadloze verbinding (WLAN) download je nog meer borduurpatronen of maak gebruik van onze nieuwe Artspira-app; een onuitputtelijke bron vol creativiteit!

Deze machine hebben wij niet op voorraad in de winkel, maar we kunnen hem wel voor u bestellen.


 

- 200 ingebouwde borduurpatronen, waarvan 65 Disney-ontwerpen

- 11 ingebouwde lettertypes

- Borduurgebied van 100 x 100 mm

- LCD kleurentouchscreen van 9,4 cm

- Geavanceerde naaldinrijger

- Draadloze verbinding (WLAN)

- Toegang tot de creatieve Artspira-app