BROTHER INNOV-IS M380D

BROTHER INNOV-IS M380D

€ 1.199,-   € 1.099,-

Innov-is M380D Disney naai- en borduurmachine
Raak in de ban van de Innov-is M380D, een compacte en complete naai- en borduurmachine. Leuk, eenvoudig in gebruik en boordevol functies. Maak je dromen waar en start je creatieve avontuur met onze nieuwe, borduur-, naai- en quiltmachine van Disney.

Ervaar het plezier bij alles wat je maakt met de naai-, quilt- en borduurmachine Innov-is M380D. Er zijn 200 ingebouwde borduurpatronen, waarvan 65 Disney-ontwerpen.  En met 181 functionele en decoratieve steken – inclusief 10 knoopsgaten – maak je altijd de meest originele creaties.

Voeg een persoonlijke toets toe met 11 ingebouwde borduurlettertypes en 4 naai-lettertypes. Van monogrammen tot vrolijke spreuken … Laat je horen!

Gebruik het LCD-kleurentouchscreen om je eigen steken te creëren met My Custom Stitch TM of om ingebouwde (decoratieve) steken te bewerken. Sla ze op om ze later opnieuw te gebruiken.

Met directe functies op het scherm om bewerkingen te maken, kent je creativiteit geen grenzen meer! Spiegel, draai, verander de kleur en combineer borduurpatronen of voeg er tekst aan toe.

Veelgebruikte functies zijn centraal op de machine geplaatst, zoals een toets om de naald omhoog/omlaag te brengen, een schuifknop om de naaisnelheid te regelen, een draadafsnijder en een start/stoptoets. Precisie binnen handbereik!

Denk 'buiten de lijntjes' en breng je creativiteit naar ongeziene hoogtes. Met de draadloze verbinding (WLAN) download je nog meer borduurpatronen of maak gebruik van onze nieuwe Artspira-app; een onuitputtelijke bron vol creativiteit!

Deze machine hebben wij niet op voorraad in de winkel, maar we kunnen hem wel voor u bestellen.


- 200 ingebouwde borduurpatronen, waarvan 65 Disney-ontwerpen 

- 11 ingebouwde borduur-lettertypes

- Borduurgebied van 100 x 100 mm 

- LCD kleurentouchscreen van 9,4 cm

- Geavanceerde naaldinrijger 

- Draadloze verbinding (WLAN) 

- Toegang tot de creatieve Artspira-app 

- 181 steken, inclusief 10 soorten knoopsgaten 

- 4 naai-lettertypes

- Creëer je eigen steken met My Custom StitchTM 

- Fantastische naaifuncties 

- Werkruimte van 16 cm, rechts van de naald 

- Harde beschermkap