BROTHER INNOV-IS NV1100

BROTHER INNOV-IS NV1100

€ 1.299   € 1.199,-

Innov-is NV1100 naaimachine
De Innov-is NV1100 is een sterke computergestuurde naaimachine met grote flexibiliteit in naai-mogelijkheden terwijl de bediening erg gebruiksvriendelijk is. Laat uw creativiteit de vrije loop! Een vakkundig ontworpen naaimachine, om zorgeloos uw ambitieuze en grotere projecten te realiseren met professionele eindresultaten.

De Innov-is NV1100 is een krachtige naaimachine met een ruim aanbod aan mogelijkheden voor professionele eindresultaten.
Met de grote werkruimte en een mix van 140 nuttige en decoratieve steken kunt u, op een gemakkelijke manier, grotere kledingstukken en interieurprojecten maken. Ons innovatieve Square Feed Drive System en de extra geavanceerde naaldinrijger zorgen voor kwalitatief hoogwaardige steekresultaten en een altijd gelijkmatige stofdoorvoer. En dankzij de automatische draadknipfunctie en de kniehevel is deze naaimachine heel erg gemakkelijk in gebruik. Of u nu zijde, denim of zacht leer wilt verwerken; de machine kan al deze diverse materialen aan.

De Brother Innov-is 1100 maakt het mogelijk om complexe naaiprojecten te maken, met professionele resultaten. Net als de vele andere machines die we in onze 100-jarige geschiedenis maakten, werd ook dit model zo ontworpen dat naailiefhebbers hun hobby kunnen perfectioneren en verbeteren.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


 

- Groot werkoppervlak - 210 mm rechts van de naald

- 140 steken

- 10 soorten automatische 1-staps knoopsgaten

- Square Feed Drive System – voor een altijd perfecte stofdoorvoer en gelijkmatig genaaide steken, ongeacht variaties in stofdikte

- Extra geavanceerde naaldinrijger – in 1 handeling de draad door de naald

- Kniehevel – uw handen vrij om de naaivoet omhoog te zetten. Ideaal voor quilts en andere grotere naaiprojecten

- Toets voor de verstevigingssteek – professionele hechtsteek op de plaats

- Start/stop toets voor naaien zonder voetpedaal

- De keuze om de naaldstop omhoog of omlaag in te stellen

- Steken combineren en opslaan in het geheugen, steken spiegelen en kopiëren

- Harde beschermkap