BROTHER INNOV-IS NV1300

BROTHER INNOV-IS NV1300

€ 1.599,-   € 1.479,-

Innov-is NV1300 naaimachine
Gepassioneerd naaien! Deze computergestuurde naaimachine Innov-is NV1300 zal u verleiden met zijn vele functies en mogelijkheden, zodat u kunt opvallen met uw zelfontworpen creaties. Dankzij de grote werkruimte kunt u op een comfortabele manier grote projecten maken; uiterst precies én met een perfecte steekkwaliteit.

Met de  Innov-is NV1300 maakt u uw mode- en woondecoratieprojecten met uiterste precisie, meer creativiteit en met een professionele uitstraling.
De draadspanning van deze betrouwbare machine kan handmatig en naar eigen wens worden aangepast in stappen van 0,2. U zult versteld staan hoe nauwkeurig de resultaten zijn!

Met 182 voorgeprogrammeerde steken en de mogelijkheid om persoonlijke steken gemakkelijk te combineren en te bewaren voor later is de Innov-is NV1300 niet alleen uitzonderlijk kundig, maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Het Square Feed Drive System zorgt voor een vlotte doorvoer van stoffen,  met een superieure steekkwaliteit op elke stofsoort en stofdikte. En daarbij beschikt de machine over een automatische naaldinrijger, automatische draadspanning en een automatische draadknipfunctie! Maak het uzelf gemakkelijk en combineer deze functies; naaien was nog nooit zo eenvoudig!

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


- Groot werkoppervlak - 210 mm rechts van de naald

- 182 steken

- 10 soorten knoopsgaten in 1 stap

- 5 lettertypes ( kleine en hoofdletters)

- Square Feed Drive System – voor altijd perfect resultaten en gelijkmatig genaaide steken, ongeacht variaties in stofdikte

- Extra geavanceerde naaldinrijger – in 1 handeling de draad door de naald

- Toets voor de verstevigingssteek – professionele hechtsteek op de plaats

- Start/stop toets voor naaien zonder voetpedaal

- De keuze om de naaldstop omhoog of omlaag in te stellen

- Naaien in meerdere richtingen (4 richtingen) en met volledig automatische draadspanning

- Steken combineren en opslaan in het geheugen, steken spiegelen en kopiëren

- Harde beschermkap inbegrepen