BROTHER INNOV-IS NV880E

BROTHER INNOV-IS NV880E

€ 1.699,-   € 1.569,-

Innov-is NV880E borduurmachine
Met de Innov-is NV880E-borduurmachines transformeer en personaliseer je alledaagse kleding en accessoires in aantrekkelijke en kleurrijke items!

De Innov-is NV880E zit boordevol mogelijkheden
De meeste daarvan zijn direct te bedienen vanuit de centrale bedieningstoetsen en het grote kleuren-touchscreen van 12,5 cm (4,9").

Altijd nauwkeurig en perfect. Zet de naald precies op de juiste plaats met de LED-pointer. De automatische draadknipfunctie zorgt ervoor dat alle draadjes netjes worden afgeknipt Dus: geen extra knipwerk achteraf!

Je kunt de machine zodanig instellen dat het voetje automatisch naar beneden komt en direct begint te borduren na een druk op de start/stopknop.

Meer tijd om creatief te zijn, dankzij het snelle inrijgen van de bovendraad en de spoel, de automatische boven en onderdraadsensoren en de borduursnelheid van max. 850 steken per minuut.

Inclusief een serie gloednieuwe borduurpatronen, eenvoudige bewerkings- en kleurensorteringfuncties - zo worden al je projecten net zo uniek als je zelf bent! Een groot werkgebied en het grote borduurgebied van 260 x 160 mm geven jou de vrijheid om uitbundig creatief te zijn. Daarnaast verwennen we graag de quiltliefhebbers met nieuwe quilt- en omrandingspatronen!

Met de draadloze verbinding en de gratis Design Database Transfer* softwareprogramma kunnen alle borduurpatronen nu draadloos worden overgebracht. Op deze manier blijf je ook op de hoogte van nieuwe updates voor je Brother borduurmachine. Uiteraard blijft de mogelijkheid beschikbaar om via de USB-poort borduurpatronen op de machine te zetten.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


 

- 12,5 cm (4.9") kleuren-touchscreen

- Borduurgebied van 260 x 160 mm

- Inclusief 258 borduurpatronen en 13 lettertypen

- Automatisch afknippen van boven- en onderdraad

- Sorteren van kleuren

- LED-pointer

- Draadloze verbinding (WLAN)