BROTHER INNOV-IS VQ2

BROTHER INNOV-IS VQ2

€ 2.499,-   € 2.299,-

Innov-is VQ2 naaimachine
Laat uw creativiteit nieuwe hoogtes bereiken met de Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm. Geniet van perfecte en uiterst precieze naden op alle soorten stoffen, van zijde tot zware denim. Met een extra grote werkruimte en vele intuïtieve functies en mogelijkheden.

Geniet volop van maximale veelzijdigheid met de volledig computergestuurde Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm.
De Innov-is VQ2 geeft u een uitstekende controle over uw naaiwerk en naait moeiteloos diverse stofkwaliteiten. De grote werkruimte van 285 mm is perfect voor grotere projecten zoals bruidsjurken, jassen en quilts. Bovendien beschikt deze machine over een indrukwekkende reeks van 473 steken, kan ze tot 1050 steken per minuut naaien en biedt ze een grote stabiliteit.

U zult verrast zijn door alle geavanceerde functies zoals het tekenen van steken op het LCD-touchscreen en het opslaan van steken om later weer te gebruiken. Geef uw werkstukken een persoonlijke ‘touch’!  De Innov-is VQ2 bezit een automatische elektronische naaldinrijger en een intuïtieve draadgeleider, zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren.

Of u de machine gebruikt om uw naaivaardigheden aan te scherpen of professionele en creatieve uitdagingen wilt vervaardigen: met ruim 100 jaar ervaring kunt u volledig op Brother vertrouwen!

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


 

- Naai- en quiltmachine met een lange vrije arm van 285 mm

- 473 steken – nuttige steken, quiltsteken, decoratieve steken, nostalgische steken en meer...

- 14 soorten automatische 1-staps knoopsgaten en 5 lettertypes (kleine en hoofdletters)

- Groot LCD-kleurentouchscreen (17,8 cm)

- Automatische elektronische naaldinrijger

- Tot 1050 steken per minuut

- Extra brede decoratieve steken tot 40 mm

- My Custom Stitch – ontwerp en creëer uw eigen steken

- ICAPS - Continuous Automatic Pressure System– De machine detecteert de dikte en kwaliteit van de stof en past de persvoetdruk aan, dat zorgt voor het beste resultaat

- Naaien in 8 richtingen: multidirectioneel & zijwaarts transport

- Onafhankelijk spoelwindsysteem

- Draaifunctie - De voet wordt gelift terwijl de naald in de stof blijft staan, zodat u de stof gemakkelijk kunt draaien