BROTHER INNOV-IS XJ1 STELLAIRE

BROTHER INNOV-IS XJ1 STELLAIRE

  € 8.999,-

Innov-is XJ1 Stellaire naai-, quilt- en borduurmachine
Speciaal ontworpen voor de creatieveling met een eindeloze fantasie en verlangt naar uiterste precisie, keer op keer. Met de meest innovatieve technologieën voor naaien en borduren bent u verzekerd van een constante steekkwaliteit, kaarsrechte steeklijnen en gelijkmatige decoratieve steken.

De Stellaire Innov-is XJ1 borduurmachine is voorzien van een LED-pointer voor de naaldpositie, laser geleidelijnen, perfecte positioneermogelijkheden en snelle borduursnelheden tot wel 1050 steken per minuut.

Beleef optimale creativiteit met 727 ingebouwde naai- en decoratieve steken, vier naailettertypes en 727 borduurpatronen, waaronder Disney-figuren en initialen, speel met kleurnuances – en geniet van een enorme keuze in garenmerken en -kleuren. Word een "Stellaire-pro" met 24 ingebouwde video’s met duidelijke uitleg.

Gebruik uw smartphone/tablet voor een snelle, gemakkelijke en precieze positionering van uw borduurpatroon, met behulp van My Design Snap-app. Neem een foto van uw stof in het speciale borduurraam en stuur de gegevens draadloos door naar uw Stellaire Innov-is XJ1.

Maak in My Design Center uw eigen ontwerpen. Teken en ontwerp naar hartelust in My Design Center, rechtstreeks op het overzichtelijk kleuren touchscreen van de Stellaire XJ1, of gebruik de ingebouwde USB-poort om uw eigen jpegs te importeren en om te zetten in steekgegevens.

U kunt My Design Center zelfs met My Design Snap-app combineren om uw eigen afbeeldingen om te zetten in unieke borduurpatronen. En u kunt op het touchscreen rechtstreeks op uw stof ‘tekenen’ voor nog meer orginaliteit!

Nog meer creativiteit – met My Custom Stitch™ creëert u uw eigen decoratieve steken op Stellaire Innov-is XJ1 tot een breedte tot 7 mm, daar heeft u geen pc voor nodig.

Dankzij het extra grote borduurgebied van 360 x 240 mm maakt u de meest mooie grote projecten. Met het haarscherpe 25,74 cm HD LDC kleuren touchscreen met heldere LED verlichting, instelbaar in vijf standen kunt u zorgeloos aan de slag, op ieder moment van de dag.

Met een werkgebied van 286 mm rechts van de naald biedt de Stellaire Innov-is XE1 een ideale grote ruimte om te creëren. Van quilts tot gordijnen, van trouwjurken tot dikke winterjassen … met de Stellaire werkt u uiterst comfortabel!

Deze machine hebben wij niet op voorraad in de winkel, maar we kunnen hem wel voor u bestellen.


- Extra groot borduurgebied (360 x 240 mm)

- Extra grote werkruimte  (286 x 127 mm)

- 25,65 cm LCD kleuren touchscreen met hoge resolutie

- WLAN - Draadloos overzenden van bestanden via My Design Snap App en gegevens importeren vanuit PE Design 11 

- Exacte plaatsing van borduurpatronen met My Design Snap App

- Inclusief 727 borduurpatronen, waaronder diverse monogrammen en  ruim 100 Disney ontwerpen.

- 24 borduurlettertypen (22 alfabetten en 2 cyrillische lettertypen)

- Verander de grootte van het borduurpatroon en behoud de optimale steekdichtheid, met behulp van de Stitch Block functie

- Borduurvoet met LED-pointer

- Uitgebreide tekst-en letterbewerkingsfuncties

- Selectie van favoriete Kleurnuance instellingen

- 727 naai- en decoratieve steken

- Laser geleider voor rechte steeklijnen

- Automatische functie om de naaivoet omlaag en omhoog te brengen, perfect voor quilters

- Volledig automatische naaldinrijger

- Naai- en borduursnelheid van maximaal 1.050 st/min

- Verstevigingssteek

- Onafhankelijke spoelwinder

- Automatisch afknippen van sprongsteken

- USB poort - importeer ontwerpen op eenvoudige wijze

- Knie lifter

- 24 ingebouwde video's met uitleg

- 5 jaar garantie