BROTHER INNOV-IS XP1 LUMINAIRE

BROTHER INNOV-IS XP1 LUMINAIRE

  € 13.999,-

Innov-is XP1 Luminaire naai-, quilt- en borduurmachine
Creatieve perfectie was nooit eerder zo gemakkelijk. De Luminaire Innov-is XP1 is de nieuwe revolutie op het gebied van luxueus naaien. Voorzien van een revolutionaire technologie, nooit eerder getoond, maakt het de weg vrij om al je naai-, quilt- en borduurdromen waar te maken.

De Luminaire Innov-is XP1 vertegenwoordigt ultieme luxe en perfectie voor al uw naai-, borduur-, en quiltprojecten. Deze machine is net zo briljant als uw creatieve ideeën. Voorzien van talloze functies, de revolutionaire projectortechnologie van Brother, ruim 1100 borduurpatronen, 750 steken, Disney-magie, ingebouwde ontwerpfuncties en draadloze verbinding.

Naai met een constante kwaliteit, hecht steken aan het begin en einde automatisch af, verwerk moeiteloos alle mogelijke materialen, jeans, zijde, organza, imitatie-leer en vinyl en naai automatisch knoopsgaten.

Met de projectietechnologie geniet u van een nauwkeurige positionering van steken en borduurpatronen. Dankzij de InnovEye-technologie zet u zelfs gescande afbeeldingen in slechts enkele seconden om in borduurpatronen, direct op de machine, zonder extra softwareprogramma's.

De mogelijkheid om het hele borduurgebied te scannen biedt vrijwel eindeloze creatieve mogelijkheden en zorgt voor uiterste nauwkeurigheid in al uw projecten.

Met de Luminaire XP1 kan het niet groot genoeg zijn. Met de grootste werkruimte, de langste arm en het grootste borduurraam van Brother is het maken van grote projecten een fluitje van een cent. Geniet van eindeloos quilten met de vele meandersteken en vulpatronen en borduur over het volledige oppervlak met edge-to-edge quiltpatronen.

De Luminaire XP1 heeft ook krachtige draadloze eigenschappen, zodat borduurpatronen direct vanuit een pc kunnen worden overgebracht. U kunt zelfs afbeeldingen vanuit een app van uw smartphone of tablet versturen, een melding op uw smartphone ontvangen wanneer de draad moet worden verwisseld en meerdere machines van Brother in een draadloos netwerk met elkaar verbinden. Zelfs verbinding met een ScanNCut DX* is mogelijk!

U kunt alle specificaties vinden in de productbrochure.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- Revolutionaire projector - bekijk uw ontwerp op de stof, nog voordat u start met borduren

- Extra groot borduurgebied: 272 x 408 mm

- Grote vrije arm: 332 mm - ruimte voor volumineuze projecten en king-size quilts

- Ingebouwde camera met extra brede beeldopname

- Automatische knoopsgat - de camera detecteert de knoop

- Capacitief kleuren-touchscreen (als een tablet)

- Meer dan 1100 voorgeprogrammeerde borduurpatronen

- My Design Center - ontwerpen op het beeldscherm

- 5 jaar garantie