BROTHER LOCK 2104D

BROTHER LOCK 2104D

€ 369,-   € 349,-

2104D lockmachine
Maak perfecte afwerkingen met overlocksteken voor iedere stofsoort met de Brother 2104D overlockmachine. Deze intuïtief ontworpen overlockmachine is de ideale aanvulling naast uw naaimachine en is zeer gewaardeerd door naailiefhebbers wereldwijd.

De 2104D overlockmachine van Brother naait zomen, snijdt overtollige stof af en werkt de naden af in één handeling. De perfecte combinatie naast uw naaimachine.
Deze 3- of 4-draads overlockmachine is uitgerust met een gemakkelijk te volgen draadinrijgsysteem in 4 kleuren aanduidingen en een F.A.S.T inrijgsysteem voor de ondergrijper. Met de mogelijkheid om de vrije arm te gebruiken kunnen mouwen en andere tubulaire vormen op een eenvoudige manier professioneel worden afgwerkt.

Met de 2104D behoort het complexe inrijgen van uw overlock machine tot de verleden tijd!  Met haar vele ergonomische functies, uitvoerig bestudeerd voor optimaal gemak, is het inrijgen van deze overlockmachine bijna kinderspel. Bovendien zorgt het differentieel transport van de 2104D overlockmachine voor perfecte naden op zo goed als iedere stof, zonder de golvende of samengetrokken naairesultaten van minder goede machines.

U kunt alle specificaties vinden in de productbrochure.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- Overlocksteken met 3 of 4 draden – Stof afsnijden, naaien en   afwerken in 1 handeling

- Instelbare steeklengte & -breedte van de steken (5,0 – 7,0 mm) en instelbare persvoetdruk

- Snel en eenvoudig inrijgen van de ondergrijper

- Differentieel transport voor perfecte naden op vrijwel alle stofsoorten, voorkomt uitrekken of samentrekken van rekbare stoffen

- Direct uitvoerbare rolzoom en smalle rolzoom

- Heldere LED-verlichting -  voor goed zicht op het naaigebied

- Maakt gebruik van standaardnaalden voor naaimachines

- Vrije arm conversie – door afschuifbare accessoiresbox

- Bescherming tegen draadverwarring en intrekbaar mes

- 3 jaar garantie