BROTHER CV3440

BROTHER CV3440

€ 699,-   € 645,-

CV3440 covermachine
Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen; de CV3440 is in staat om meerdere soorten coversteken te creëren op diverse stofkwaliteiten. Met deze ingenieuze coverstitch-machine maakt u moeiteloos de mooiste decoratieve en functionele afwerkingen.

Maak verfijnde afwerkingen en geef uw creaties een echt professionele uitstraling met de CV3440 4, 3 en 2-draads coverstitch-machine.
Voor de ontwikkeling van de CV3440 heeft Brother gebruik gemaakt van de ruim 100 jaar ervaring en naaimachine-expertise, daar is deze snelle en krachtige coverstitchmachine uit voortgekomen. Met een grote werkruimte; een handige en uiterst betrouwbare aanwinst in uw naaikamer.

Met deze machine kunt u vier belangrijke steken maken: een drievoudige coversteek, een brede coversteek, een smalle coversteek en een kettingsteek. De coversteek verschijnt aan de onderkant van de stof, terwijl bij het verwerken zomen (als de onderkant van de stof naar boven ligt) de coverstitch aan de goede kant van het kledingstuk verschijnt; voor een modieuze uitstraling!
Met het gebruiksvriendelijke inrijgsysteem, het grote werkgebied, het vrijgeven van de draadspanning en de vrije arm maakt u met plezier zomen en afwerkingen in al uw kledingstukken.

Deze machine hebben wij niet op voorraad in de winkel, maar we kunnen hem wel voor u bestellen.


- 4, 3 en 2 draden

- Werkgebied van 155 mm met heldere LED verlichting

- Eenvoudig in te rijgen ondergrijper

- Regelbaar differentieel transport

- Automatisch vrijgeven van de draadspanning tijdens het omhoog plaatsen van de persvoet

- Vrije arm

- Verticale naaldstand (voor extra naaldkracht)

- Instelbare persvoetdruk

- Instelbare steeklengte en -breedte