BROTHER CV3550

BROTHER CV3550

€ 799,-   € 739,-

CV3550 covermachine
De CV3550 biedt alle geavanceerde functies van de CV3440, met als extra: verfijnde top-coversteken. Deze 5, 4, 3 en 2-draads coverstitch machine is vakkundig en met zorg voor u ontworpen om professionele resultaten af te leveren, op iedere stofsoort.

Bent u op zoek naar een gebruikersvriendelijke top-coversteek machine voor thuisgebruik? Kies dan deze CV3550, winnaar van een IF Design Award 2018!
Of u nu een naad wilt afwerken, bias-band wilt verwerken of een professionele siersteek wilt aanbrengen; u bepaalt het zelf! Maak een keuze uit een kettingsteek, brede coversteek of een drievoudige top-coversteek.

Deze coverstitch-machine heeft een ruim werkgebied waarop met gemak grotere projecten kunnen worden verwerkt. Terwijl de vrije arm het u gemakkelijk maakt om halsrondingen, manchetten en zomen te voorzien van de gewenste coversteek.

De ontwikkeling van  CV3550 is gebaseerd op Brother’s ervaring van meer dan 100 jaar in de naaimachine-branche. U kunt ervan op aan dat uw werk altijd aan de strengste normen zal voldoen.

U kunt alle specificaties vinden in de productbrochure.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.