BROTHER SCAN-N-CUT CM300

BROTHER SCAN-N-CUT CM300

€ 319,-   € 299,-

Scan-N-Cut CM300 snijmachine voor thuis- en hobbygebruik
Met de haarscherpe 300-dpi ingebouwde scanner is het met de ScanNCut CM300 verbluffend gemakkelijk om uw creatieve ideeën tot leven te brengen in verschillende materiaalsoorten (papier, karton, stickervinyl). Toepasbaar voor een groot aantal creatieve bezigheden als scrapbooking, kaarten maken, personaliseren of quilten. Neem een willekeurige afbeelding, foto of getekende schets. Scan in, en snij nauwkeurig de gewenste vorm of omtrek uit, met één machine.

De mogelijkheden zijn eindeloos met de de ScanNCut CM300
Brother ScanNCut machines zijn uniek: ‘s werelds eerste serie hobby-snijmachines met een ingebouwde scanner!   Met ScanNCut scant u iedere willekeurige afbeelding of schets, waarna de machine nauwkeurig de vormen en contouren uitsnijdt, zonder dat u gebruik hoeft te maken van een computer en afzonderlijk aan te schaffen ontwerppatronen.

De ScanNCut CM300 is het basismodel uit de serie. Goed betaalbaar en ideaal voor iedereen tijdrovend werk wil besparen om vormen met de hand uit papier en stof te knippen. Bewerk uw ontwerpen op het scherm en zet deze intelligente machine aan het werk. Snij al uw ontwerpen, van eenvoudige vormen tot ingewikkelde patronen – het is echt enorm gemakkelijk!

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


 

- 600 ingebouwde ontwerpen, waaronder 100 quiltpatronen

- 5 lettertypes

- Scan uw ontwerp en sla het op als snij- of tekenbestand

- Optionele tekenfunctie

- Helder, groot LCD-kleurentouchscreen – 9,3 cm

- Snijgebied: 297 mm breed

- 2 USB poorten