BROTHER SCAN-N-CUT SDX1250

BROTHER SCAN-N-CUT SDX1250

€ 649,-   € 599,-

Scan-N-Cut SDX1250 snijmachine voor thuis- en hobbygebruik
Snijden, tekenen, scannen - maak de mooiste creaties met de Brother ScanNCut DX SDX1250. De ScanNCut is 's werelds ENIGE standalone snijmachine met ingebouwde scanner.

Snijd en maak de mooiste ontwerpen met de Brother ScanNCut DX SDX1250.

Je kunt scannen, ontwerpen, schrijven, tekenen, stickers maken, stickervinyl en flex- en flockfolies (HTV materialen) snijden, glitters toevoegen met rhinestones en  vrijwel elk materiaal tot 3 mm* dik snijden, en dat alles direct op één machine – zonder gebruik van een computer, smartphone of tablet.

Voor liefhebbers van stoffen en textiel! Bij de machine wordt het gloednieuwe roterende automatische mes meegeleverd. Met daarbij extra: 63 nieuwe ontwerpen zoals quiltblokken, leuke 3D-applicaties en unieke projecten - allemaal speciaal voor het roterende mes. Ter inspiratie is het instructieboek van de speciale projecten voor Roterende Automatische Mes bijgevoegd, om jouw creativiteit tot in alle uitersten te gaan benutten. Voor de quiltliefhebbers onder ons: je kunt kiezen uit meer dan 200 quilt- en applicatiepatronen!

Dankzij Brother's innovatieve automatische sensor detecteert de ScanNCut automatisch de materiaaldikte, waardoor er moeiteloos perfecte snijresultaten ontstaan - zonder gedoe met instellingen.

Gebruik het grote kleurentouchscreen (12,7 cm) van de ScanNCut om te bewerken, aan te passen en zelfs je eigen ontwerpen te creëren. Of maak oneindig veel ontwerpen met ons gratis programma CanvasWorkspace? Sla uw ontwerpen op in het geheugen van uw machine voor toekomstig gebruik.

Importeer PES en SVG bestanden vanaf een USB stick in de machine.
Indien je in het bezit bent van de Innov-is Luminaire XP1, kunnen via een draadloze verbinding (WLAN) met My Connection alle PES borduurpatronen op de ScanNCut DX SDX1250 worden gebruikt om te snijden of te tekenen. En andersom kunnen snijpatronen op de Luminaire XP1 in My Design Center worden verwerkt tot borduurpatronen.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


 

- Nieuw! Roterend automatisch mes voor het snijden van stoffen en textiel

- Inclusief 1.303 ontwerpen en 17 lettertypen PLUS 63 projecten en ontwerpen voor het roterend mes (via activatiekaart)

- Standalone – geen computer nodig

- De enige hobbysnijmachine met een ingebouwde scanner

- Volledig automatisch mes

- Snijdt materialen tot 3 mm dik, zoals foam en vilt

- Draadloze verbinding (WLAN)

- Nauwkeuriger, sneller, stiller snijden

- Herkenning van PES/PHX/PCX -borduurbestanden en SVG vectorbestanden