BERNINA 1300MDC

BERNINA 1300MDC

€ 1699,-   € 1275,-

BERNINA 1300MDC
Met de BERNINA 1300 MDC is creatief naaien eenvoudiger dan ooit! Laat u door het grote steekassortiment van deze overlocker inspireren. De coversteek biedt bovendien toegang tot nieuwe creatieve dimensies. Geniet van de talrijke comfortabele functies, waarmee u nog meer creatief plezier zult beleven – aangevoerd door de nieuwe, gepatenteerde mtc-draadcontrole voor een perfecte naad, en dat maar met één enkele handgreep.

Inrijgsysteem
Met het BERNINA lay-in-systeem rijgt u de overlocker altijd snel en gemakkelijk in. Bovendien kan dankzij het automatische ondergrijperinrijgsysteem de ondergrijperdraad ook heel eenvoudig worden ingeregen.

Differentieel Transport
Met het traploze differentieeltransport zijn gladde naden in rekbare stoffen geen enkel probleem. Bovendien wordt het samentrekken van de naad bij fijne stoffen verhinderd. Als het materiaal echter bewust moet worden gerimpeld, kan dit met het differentieeltransport natuurlijk ook.

Draaibare Naaivoet
Gewoon opzij draaien en zie daar, u heeft meteen voldoende ruimte om probleemloos in te rijgen of even snel de naald te verwisselen.

LCD-beeldscherm
Het overzichtelijke beeldscherm informeert u zowel over individuele, maar ook over vaste basisinstellingen van de verschillende steken. U kunt hier eveneens de aanbevolen basisdraadspanning en persoonlijke instellingen opslaan.


Comfortkenmerken
- Ondergrijper en kettinggrijper inrijgautomaat
- Draadinrijger
- Mtc-draadcontrole
- Uitzwenkbare naaivoet
- Naailicht
- Gekleurd inrijgschema
- Automatische deactivering van de draadspanning
- Handwielpositie aanduiding
- Accsssoires in grijperdeksel
- Veiligheidsschakelaar op klep en persvoethendel

Technische kenmerken
- Differentieeltransport eenvoudig in te stellen tijdens naaien
- Steeklengte eenvoudig in te stellen tijdens naaien
- Overlocknaadbreedte 3 – 9 mm
- Naaivoetlift met naainaaivoetpunt-opheffing
- 2-traps naaivoetlift
- Rolzoomhendel in steekplaat geïntegreerd
- Max. 1300 steken per minuut