BERNINA 880

BERNINA 880

  € 8999,-

BERNINA 880
Betreed de wereld van eindeloze creativiteit
Stelt u zich eens een machine voor die automatisch aan uw behoeften voldoet. De naaivoet daalt aan het begin van de naad automatisch en komt aan het eind vanzelf omhoog. De BERNINA 880 snijdt zelfs de draad voor u aan het eind van een naad of als u bij het borduren van kleur wisselt. De transporteur gaat automatisch op en neer zodat u vrij bent in het maken van steken en borduursels. En natuurlijk wordt de draad met één druk op de knop volautomatisch voor u ingeregen.

Verlengde vrij arm
De BERNINA 880 beschikt over een stabiel geconstrueerde verlengde vrije arm met een vrije ruimte van 13cm boven de arm en met maar liefst 30cm vrije ruimte aan de rechterzijde van de naald. Dankzij dit extra grote werkoppervlak kunt u het Jumbo-borduurraam gebruiken en heeft u extra ruimte om uw creativiteit verder uit te breiden.

Uitgebreide steek- en ontwerpbibliotheek
De BERNINA 880 bevat over een bibliotheek van maar liefst 1764 steken, overzichtelijk opgeslagen in categorieën voor een brede variëteit aan toepassingen. Zo vindt u voor elk naaiproject de perfecte steek. Meer dan 400 borduurontwerpen van hoge kwaliteit en 12 lettertypes zijn perfect voor het individualiseren van uw projecten.

Modern kleuren-touchscreen
Het 7-inch beeldscherm biedt afbeeldingen met hoge resolutie en briljante kleuren. Dankzij de modernste technologie kunt u uit een veelvoud aan innovatieve functies kiezen. De BERNINA 880 biedt drag and drop, verticaal scrollen en een swipefunctie voor het eenvoudig verplaatsen en/of verwijderen van motieven.

In de winkel bepalen wij de eventuele (inruil) korting.
Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


- Doorgangsruimte: 30cm
- Max. snelheid: 1200 steken per minuut
- Max. steekbreedte: 9mm
- Max. Steeklengte: 6mm
- Naaldposities: 11
- Aantal naaisteken: 1764
- Aantal nuttige steken: 40
- Aantal knoopsgaten: 20

- Start/stop-toets (naaien zonder pedaal)
- Snelheidsregelaar
- Dubbel transport
- Automatische draadinrijger
- Automatische draadafsnijder
- LED verlichting
- Naaldstop boven/onder
- Opspoelen tijdens naaien
- USB-aansluiting

- 1000 steken per minuut tijdens borduren
- 400 geïntegreerde borduurmotieven
- 12 borduuralfabetten