HUSQVARNA VIKING EPIC 980Q

HUSQVARNA VIKING EPIC 980Q

  € 4.999,-

Puur naaiplezier
Met de EPIC™ 980Q ontdekt u intuïtieve, geavanceerde functies die zijn gemaakt om u te helpen om sneller dan ooit tevoren van "idee naar af" te gaan. De lichtste en grootste computergestuurde naaimachine die op dit moment verkrijgbaar is voor naaisters. Deze strakke en geïntegreerde naaimachine heeft alles wat uw vorige modellen te bieden hebben, om uw naai-ervaring op een volledig nieuw niveau te brengen. U kunt uw creatieve mogelijkheden verbeteren en al uw ideeën tot leven brengen, met alle soorten stof.

Creëer met uw vingertoppen
Een royaal capacitief multi-touch LCD-kleurendisplay van 217 x 136 mm met een weergavehoek van 180° en een hoge resolutie (1280 x 800 px) geeft u de eenvoudig navigeerbare, intuïtieve ervaring bij het vegen, knijpen en zoomen.

Blijf altijd verbonden
Download gewoon de JoyOS Advisor™ app op uw telefoon of tablet, dan geeft uw gratis mySewnet™-cloud account u automatisch updates en eenvoudige mobiele toegang tot projectbestanden via wifi, waar u ook bent.

Revolutionair LED-verlichtingssysteem
Ontwikkeld door verlichtingsexperts. Het werkgebied heeft een aantal krachtige LED's die op de lichtmodule zijn gemonteerd, voor een unieke, heldere naai-ervaring die vrijwel alle schaduwen en blinde vlekken opheft. Deze verlichting zorgt er, in combinatie met de lichtgeleideroptica voor, dat het volledige werkgebied uitstekend wordt verlicht, waardoor u de ware kleur van de stof en de steken kunt zien. Met deze helderheid kunt u alles wat u kunt bedenken, ook echt maken.

Volledig automatische draadinsteker
Met één druk op een toets wordt uw naald ingeregen en bent u klaar om te naaien. Nog een manier om supersnel van "idee naar af" te gaan.

Meer spoel, minder tijd
Grote spoelen betekenen dat u meer kunt naaien voordat u uw spoel moet vervangen. Op de zijkant van de machine zit een aparte opspoelmotor die uw spoel kan opwinden tijdens het naaien, zodat u veel tijd bespaart.