OCCASION BROTHER INNOVIS 1E

OCCASION BROTHER INNOVIS 1E

  € 2.995,-

De Brother Innov-is Ie is een naai- en borduurmachine met geavanceerde eigenschappen, ideaal voor de meest veeleisende gebruiker.

Optimaal zicht
De Innov-is Ie is een revolutionaire machine met een intelligente camerafunctie, waardoor u een vergroot, haarscherp beeld van uw werkgebied krijgt. Met één druk op de knop ziet u precies waar de naald de stof ingaat, voordat u echt begint. Bedenk hoe eenvoudig het wordt om decoratieve steekpatronen samen te voegen tot nauwkeurig uitgelijnde randen. Dankzij de ongeëvenaarde cameratechnologie kunt u het hele werkgebied goed overzien waardoor u uiterst nauwkeurig kunt werken. Naai professioneel uitziende ontwerpen en naden met de nieuwste stofrandsensortechnologie.
  
Werken met de Innov-is Ie is een ongekende ervaring. Deze machine zit boordevol functies waardoor u zelfs de meest complexe projecten in een handomdraai uitvoert.
U bespaart kostbare tijd met het verbeterde naaldinrijgsysteem: één druk op de knop is voldoende, ongeacht de naaldgrootte en het type garen.
 
Het grootste, lichtste werkgebied
De Innov-is Ie loop lichtjaren voor op de markt. Met acht krachtige ledlampen die het volledige spectrum bestrijken voor heldere en levensechte kleuren in optima forma. De unieke lens creëert een lichtbundel van 25 cm rond de naald. En kijk ook eens naar het ruime werkgebied waarover u beschikt! Ruim 12,5 cm diep en 25 cm breed, het grootste ooit bij Brother. Dankzij het royale werkvlak van 323 cm² was het nog nooit zo eenvoudig om met grote voorwerpen te werken, zoals quilts of jassen. En hetzelfde geldt voor al uw creatieve naai- en borduurwerk.
  
Het ideale beeld – een scherm dat net zo groot is als uw verbeelding
De meest gebruiksvriendelijke machine ooit, vooral door de weergavepictogrammen en gemakkelijk te gebruiken functies. Via het aanraakscherm kunt u elk patroon selecteren en bewerken om de meest geraffi neerde ontwerpen te creëren. De vertrouwde Brother-pictogrammen hebben een vernieuwd 3D-uiterlijk en zijn nog steeds makkelijk te vinden. Dankzij de brede kijkhoek van 176 graden kunt u vanuit elke hoek of positie comfortabel op het scherm kijken zelfs als u verder weg staat. Allemaal met weinig of geen kleurverschuiving. De ontwerpen waarmee u werkt worden dus altijd duidelijk weergegeven voor een perfect resultaat.
  
Exclusieve Colour Shuffling™
Met de nieuwe Colour Shufflingfunctie™ van de Innov-is Ie kunt u gemakkelijk nieuwe kleurenschema's kiezen voor borduurontwerpen. Selecteer een van de stijlen 'Willekeurig', 'Kleurovergang', ‘Levendig' en ‘Zacht' en kies uw favoriete kleuren uit de reeks kleurencombinaties die op het scherm worden weergegeven.
  
My Custom Design
Maak uw eigen unieke borduurontwerp met de functie My Custom Design, waarbij een speciaal ontworpen tablet en pen wordt gebruikt. De Innov-is Ie zet uw unieke ontwerpen om in een borduurpatroon waarmee u direct aan de slag kunt.
  
Spoelhuiswerk
Creëer borduurwerk met een extra dimensie. Decoratief garen of lint is vaak te dik om door de naald te worden gevoerd. Met de Innov-is Ie, kan dit op de spoel worden gewonden en onder de stof worden vastgenaaid. 14 nieuwe borduurmotieven voor spoelhuiswerk zijn inbegrepen. Bovendien is vrije verplaatsing mogelijk en kunnen verschillende rechte en routinesteken worden gebruikt om prachtige verfraaiingseffecten te creëren. U kunt ook uw eigen steekpatronen creëren eenvoudig via aanwijzen en klikken. Als u het kunt bedenken, helpt de Innov-is Ie u om het te maken. De Innov-is Ie heeft veel te bieden: het naaien gaat sneller, u bespaart tijd en moeite, uw resultaten zijn beter en er zijn tal van nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
 
Met de ingebouwde borduurpatronen kunt u alle kanten op: u kunt ze naar hartenlust combineren, roteren, herhalen, bewerken en het formaat ervan wijzigen.

 • Onbegrensde mogelijkheden om uw ideeën en vaardigheden toe te passen, van T-shirts, kussens en quilts tot wandkleden en nog veel meer.
 • Bewerk ontwerpen op het scherm en bekijk een voorbeeld van het gemaakte patroon op uw project.
 • Creëer driedimensionale borduurontwerpen op elke bedrukbare stof.

 
Ontdek nieuwe mogelijkheden met Print en Borduur
Alleen Brother geeft u de mogelijkheid om geprinte afbeeldingen te combineren met precisieborduurwerk om zo uw eigen originele kunstwerken te kunnen maken. Denk eens aan de mogelijkheden: familie- en vakantiefoto's, huisdieren of elk ander onderwerp dat u maar kunt bedenken. Borduurpatronen kunnen worden gecombineerd met geprinte achtergronden die in de Innov-is Ie zijn ingebouwd, of maak uw eigen Print en Borduur-ontwerpen met de optionele borduurontwerpsoftware PE-Design Next.
 
U kunt er zo mee aan de slag

 • Appliquéfunctie: voor schitterende kleurenappliqués, ook op badges en medaillons.
 • Papierstandfunctie: zet de draadsensor uit en maak kaarten of kunstvoorwerpen.
 • Tientallen exclusieve decoratieve randen, monogrammen en steekpatronen.
 • Borduur meerkleurige ontwerpen in één kleurdraad zonder onderbreking.

 
Meer dan 1800 ingebouwde steken, inclusief:

 • 3 lettertypen met in totaal 918 letters (Elke letter kan in twee formaten worden gemaakt)
 • Decoratieve steken – 786 steken
 • Functionele steken – 148 steken
 • Totaal – 1852 steken.

 
...en evenveel patronen met exclusieve ontwerpen
De Innov-is heeft standaard honderden ingebouwde patronen en tal van grote en unieke ontwerpen. Hierdoor hebt u een uitgebreide keuze voor elk project;

 • Quiltontwerp: Schitterend klassiek Zwitsers borduurwerk uit het begin van de 20e eeuw, ideaal voor het naaien van erfstukken.
 • Vintageontwerp: Voeg mooie versieringen toe aan uw naaiwerk met deze populaire vintagepatronen.
 • Nieuw Europees ontwerp: Of kies de meer hedendaagse Europese ontwerpen, ideaal voor schitterende draadkunst.
 • 30 exclusieve initiaalpatronen: Of misschien wilt u items van een monogram voorzien met behulp van een verzameling initiaalpatronen van een Japanse verzamelaar.
 • Japans ontwerp: En kijk eens, nu de Aziatisch geïnspireerde mode zo in trek is, naar de prachtige Kanji-karakters die exclusief zijn gemaakt door een Japanse kalligrafi ekunstenaar. 

Extra groot borduurgebied van 30 cm x 20 cm
Maak nog grotere borduurontwerpen. Geef uw ontwerpen meer flexibiliteit en impact.
 
Automatisch elektronisch draadinrijgsysteem
Het inrijgen van de draad in de naald is zo eenvoudig: één druk op de knop is voldoende.
  
Onafhankelijk spoelwindsysteem met regelbare snelheid
Wind een nieuwe spoel op terwijl u doorgaat met naaien.
  
Verlichting
Natuurlijk verlichtingssysteem rondom met lichtsterkteregeling.
  
Innov-is Ie (ICAPS)
Innov-is IeContinuous Automatic Pressure Sensor (ICAPS) controleert tijdens het naaien voortdurend de stofdikte en past de persvoetdruk automatisch aan voor mooi, nauwkeurig en gelijkmatig naaiwerk tijdens uw hele project.
 
Snel verwisselbare spoel
Plaats een volle spoel en u kunt meteen aan de slag.
  
Met een schuifschakelaar kunt u de snelheid regelen van langzaam tot snel. Kan worden geprogrammeerd om de steekbreedte te wijzigen
De programmeerbare snelheidsregelaar maakt het mogelijk om de steekbreedte in te stellen. Hiermee kunt u uw eigen zigzagpatronen maken, terwijl u naait.
  
Klossenstandaard met 2 pennen
Grote afneembare klossenstandaard met 2 pennen voor grote klossen of om gemakkelijk met twee naalden te naaien.
  
Extra groot aanraakscherm
Raak gewoon het scherm aan om borduurpatronen, steken, krachtige bewerkingsfuncties, hulp en instructievideo's te selecteren.
 
3 usb-poorten (2 host en 1 slave)
Verzend borduurontwerpen rechtstreeks van en naar uw pc. Sluit usb-apparaten aan zoals geheugensticks of geheugenkaartlezer/schrijver.
  
7-puntstransporteur
Extra "tanden" voor gelijkmatiger doorvoer en superieure steekkwaliteit.
  
Kniehevel
Maak uw handen vrij door de knielift te gebruiken om de persvoet omhoog/omlaag te zetten. Ideaal voor grotere projecten, zoals quilts. 3 verschillende standen voor meer comfort.
  
Belangrijke functies

 • Groot scherm, 21,6 cm diagonaal.
 • WVGA-scherm met hoge resolutie.
 • 16.777.266 kleuren.
 • Extra brede kijkhoek van 176 graden.
 • Dankzij de supersnelle verwerkingssnelheid kunt u sneller dan ooit uw ontwerpen vinden en bewerken.
 • Direct realistische en gedetailleerde voorbeelden van ontwerpen.
 • Gebruikersvriendelijke bediening via handige pictogrammen op het aanraakscherm. Tik ze aan met uw vinger of aanwijspen of gebruik de usb-muis.
 • Steekherberekening – herberekent automatisch het aantal steken in een ontwerp om dezelfde steekdichtheid aan te houden.
 • Maak een keuze uit de ingebouwde screen savers of upload uw favoriete foto's en afbeeldingen om uw eigen diashow te maken.
 • Patronen kunnen tot 200% worden vergroot of tot 60% worden verkleind. 

Meer handige features dan op welke andere machine ook, zoals:

 • Vier klospennen (twee horizontaal en twee verticaal);
 • Probleemloze multidirectionele doorvoer, waarmee u rechte steken in 8 richtingen en zigzag in 4 richtingen kunt naaien, zonder de stof te draaien;
 • Met name handig voor patchwork en moeilijk bereikbare plaatsen;
 • 7-punts transporteur voor vloeiend en gelijkmatig naaien;
 • Snel verwisselbare spoel: plaats de spoel en u kunt meteen aan de slag;
 • Dankzij een onafhankelijk spoelwindsysteem met regelbare snelheid kunt u een nieuwe spoel opwinden terwijl u naait;
 • My custom stitch geeft u de vrijheid om uw eigen steek te creëren, direct op het scherm;
 • Mooi, nauwkeurig en gelijkmatig naaiwerk dankzij de automatische druksensor, ICAPS, die voortdurend de stofdikte controleert en de drukvoet aanpast.

  Onze occassion machines zijn helemaal nagekeken en getest.

  Kom zeker een keertje langs in de winkel, dan demonstreren wij de machine graag met alle plezier aan u!

  Voor meer informatie mag u ons altijd even bellen of mailen.

  Op gebruikte machines geven wij 3 maanden omruil garantie en 6 maanden garantie op mechanische onderdelen.