Home /...

Accessoires, fournituren en stoffen

Accessoires

Wij verkopen machines van Baby Lock, Bernette, Bernina, Brother, Husqvarna Viking, Janome, Juki, Lewenstein en Pfaff. Daar hebben we natuurlijk ook allerlei fijne accessoires voor. Denk aan de kantstikvoet, waarmee je superstrak langs een naadje kunt stikken, of de biezenvoet en de tweelingnaald, waarmee je een kledingstuk kunt opleuken met kleine biesjes.

Naast leuke accessoires voor je naai-, lock- of borduurmachine hebben we ook accessoires voor de Brother ScanNCut. Snij een toffe tekst uit flexfolie voor op je sweater, of maak leuke stickers voor op cadeautjes, drinkbekers, jampotjes of agenda’s.

Fournituren

We hebben ook een uitgebreid assortiment fournituren. Wil je zelf kleding naaien, tassen maken of items personaliseren met de borduurmachine? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt!

Niet alleen qua machines, maar ook op het gebied van fournituren kiezen wij alleen voor topmerken. Denk aan Gütermann, Prym, Scheepjes, ReStyle, Amann Mettler, Madeira, Schmetz, Vlieseline, KnitPro, Opti en Burda. Want goed gereedschap is het halve werk!

Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel: applicaties, bandjes, kantjes, elastiek, klittenband, garen, linten, ritsen, knopen, naalden, scharen, schoudervullingen, flexfolie, vinyl, drukknopen, haakkatoen, breinaalden, paspoppen… en nog véél meer!

Los Naaimachines
Los Naaimachines

Stoffen

Bij stoffen werkt het bij ons niet anders: ook hierbij gaan wij alleen voor kwaliteit. Als we zo veel liefde, tijd en energie in een naaiproject steken, willen we natuurlijk niet dat de kwaliteit van het kledingstuk na drie keer wassen achteruitgaat. Daarom gaan wij voor de prachtige collecties van onder meer Hilco, Editex, Polytex, HS Stoffe, Nooteboom en Venezia.

Naast modestoffen hebben we natuurlijk ook een uitgebreide collectie standaardstoffen, zoals badstof, voering, tule, tricot, boordstof en poplinkatoen.

Kom een keer langs en laat je inspireren door al het leuks wat wij hebben!

Software

Borduren gaat verder dan alleen de machine. Met de juiste software kun je jouw creativiteit naar een nog veel hoger niveau tillen. Of je patronen nu wil aanpassen, combineren of zelfs helemaal vanaf nul wil ontwerpen: met onze borduursoftware is het allemaal mogelijk.

Wij bieden software van de topmerken Bernina, Brother, Husqvarna en Pfaff die geschikt is voor de meeste borduurmachines. Hiermee kun je gemakkelijk patronen digitaliseren, lettertypes toevoegen en complexe borduurontwerpen maken. Het is de perfecte aanvulling voor iedereen die het maximale uit zijn borduurmachine wil halen.

Ben je nieuw in de wereld van borduursoftware, of wil je gewoon wat extra tips en trucs leren? Ons team staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren over de beste software voor jouw behoeften en vaardigheidsniveau.