Home /...

Reparaties & onderhoud

Onze reparatiedienst

Wij doen de reparaties en onderhoud aan de naaimachines zelf en onze reparatiewerkplaats is in de winkel gevestigd. Er is bijna altijd een monteur aanwezig en u kunt uw machine zonder afspraak komen brengen.

Wij doen ons uiterste best om uw naaimachine binnen vijf werkdagen weer voor u klaar te hebben. In sommige gevallen kijken we zelfs direct of uw klacht opgelost kan worden. Als u de machine niet kunt missen, maak dan van te voren een afspraak.

Onze monteurs repareren en onderhouden alle merken naaimachines, naai-/borduurmachines, borduurmachines, lockmachines en covermachines. Ook voor de reparatie van uw overlockmachine bent u bij ons aan het juiste adres.

Iedere machine is weer totaal anders, daarom is het lastig om een vaste prijs door te geven voor een onderhoudsbeurt. Hierbij kunnen wij u wel alvast een richtlijn geven, natuurlijk mag u voor meer informatie altijd even bellen.

Reparatiedienst
Prijzen*
Naaimachine gemiddeld €60 tot €120
Naai-/borduurmachine (incl. borduurunit) gemiddeld €120
Lockmachine gemiddeld €75
Covermachine gemiddeld €75
Lock-/coversteek combinatiemachine gemiddeld €105
Brother meernaalds borduurmachine (op afspraak) gemiddeld €150
Stofschaar slijpen €4

*Moeten wij €50,- meer inrekening brengen dan de afgesproken kosten voor de onderhoudsbeurt, dan zullen wij eerst contact met u opzoeken.