Home /...

Over ons

Team

Van je hobby je werk maken. Hoe leuk is dat? Daarom zijn wij ook zo enthousiast over wat we doen. Of je nou begint met naaien of al veel ervaring hebt, en of je nou op zoek bent naar een mooie machine, kwalitatieve stoffen of advies: ons team staat altijd voor je klaar! Wij houden stuk voor stuk van ons vak en hebben een grote kennis van zowel de machines als de kunst van het naaien. Bekijk hier ons team.

Los Naaimachines

Heden

In de zomer van 2016 veranderde er nogal wat voor Los Naaimachines. Nico, die jarenlang de drijvende kracht achter de winkel was, besloot het stokje door te geven aan Debbie Cozijn. Zij was voor velen al jaren een vertrouwd gezicht in de winkel.

Debbies visie voor de toekomst van Los Naaimachines werd al snel duidelijk. Haar eerste daad als nieuwe eigenaar was een hele gedurfde: een verhuizing vanuit Leimuiden. Vanaf 16 augustus van datzelfde jaar verwelkomde Los Naaimachines zijn klanten op een nieuwe locatie, aan de Langeweg in Roelofarendsveen. Deze verandering bood de winkel de kans om door te groeien, terwijl de rijke geschiedenis en de band met de klanten behouden bleven.

Los Naaimachines

Geschiedenis

Want Los bestaat al sinds 1961. Willem Los startte toen met het repareren en het verkopen van - jawel - zigzagnaaimachines vanuit zijn huis op het Noordeinde in Leimuiden. Als zelfstandig ondernemer ging hij de boer op met een als showroom ingerichte caravan.

Zijn motto luidde: u belt, wij komen! In 1977 ging hij de samenwerking aan met zijn schoonzoon, werktuigbouwkundige Nico Kalf. Vervolgens werd het voormalige postkantoor in de Dorpsstraat verbouwd en het nieuwe thuis van de Firma Los, die de naam aan het begin van deze eeuw veranderde in Los Naaimachines.

Nieuwsbrief

Wist u al dat Los Naaimachines tegenwoordig een eigen nieuwbrief heeft? Met de Losbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van interessante aanbiedingen en de laatste nieuwtjes!