Alle Workshops

COVERMACHINETRAINING

Wilt u meer profijt van uw covernaaimachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u vertrouwd te maken met uw eigen machine.

Lees meer

CREATIEVE TRAINING

Wilt u meer profijt van uw geavanceerde naaimachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u bekend te maken met de mogelijkheden van uw machine. Hiervoor hoeft u geen borduurmachine te hebben, maar wel een machine die kan programmeren. Deze training is een vervolg van de naaimachinetraining.

Lees meer

LOCKMACHINETRAINING

Wilt u meer profijt van uw lockmachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u vertrouwd te maken met uw eigen machine.

Lees meer

NAAIMACHINETRAINING

Wilt u meer profijt van uw naaimachine? Los Naaimachines biedt gerichte trainingen om u vertrouwd te maken met uw eigen machine.

Lees meer

BORDUURWORKSHOP

Heeft u een borduurmachine, maar nog net dat zetje in de rug nodig om er vertrouwen in te krijgen? Staat de machine al een poosje stil en wilt u het weer even doornemen tijdens een leuk project of gewoon omdat het gezellig is? Tijdens de leuke borduurworkshop nemen wij een gekke techniek door en kunt u thuis weer lekker aan de slag. U kunt tijdens de workshop al uw vragen stellen en leggen het graag aan u uit!

Lees meer

Workshop Brother ScanNCut Canvas op de laptop

Heeft u een Brother ScanNCut machine, maar heeft u nog net dat zetje in de rug nodig om met het canvas programma op de computer te werken? Wij laten u graag even kennismaken met het online software programma om eenvoudig een plaatje om te zetten naar een snijpatroon voor de Brother ScanNCut.

Lees meer

NAAIEN VOOR DUMMIES

Ben jij of ken jij iemand die altijd al heeft willen naaien, maar nooit die stap heeft durven zetten? Speciaal voor hen die nooit verder zijn gekomen dan dromen, organiseren wij heuse Naaien Voor Dummies-workshops!

Lees meer

KINDERWORKSHOP

Houdt uw dochter, zoon of kleinkind ook zo van knutselen? Tijdens deze workshop leren ze naaien op een naaimachine met een zeer kindvriendelijke bediening.

Lees meer

BEGINNERSCURSUS QUILTEN

Heeft u altijd al eens machinaal willen leren patchworken of heeft u gewoon even een opfris cursus nodig, dan bent u hier op het juiste adres!

Lees meer