BROTHER INNOV-IS A16

BROTHER INNOV-IS A16

€ 489,-   € 449,-

Innov-is A16 naaimachine
Bent u een beginner of gewoon op zoek naar eenvoudig te gebruiken naaimachine? De Innov-is A16 is speciaal ontworpen om op een perfecte manier de kneepjes van het vak te leren. Dankzij de gemakkelijke draaiknop, de razendsnelle naaldinrijger en de snel verwisselbare spoel bent u in enkele tellen klaar om te beginnen. Gebruiksvriendelijk? Absoluut. En daardoor minder mogelijkheden? Absoluut niet.

Wanneer u pas begint met een nieuwe hobby, wilt u graag dat alles moeiteloos verloopt. Daarvoor is de Innov-is A16 de perfecte naaimachine.
De Innov-is A16 houdt naaien eenvoudig. Met de ongecompliceerde functies, een naaldinrijger in 1 handeling, de snel te plaatsen spoel en de schuifknop voor snelheidsregeling, gaat u zorgeloos aan de slag. Daarbij is het enorm gemakkelijk om perfecte hoeken te naaien met de naaldstop omlaag, waarbij de naald in de stof blijft staan.
Met de elektronische draaiknop kiest u snel een van de 16 ingebouwde steken, terwijl het automatische naaldinrijgsysteem de draad in een handomdraai door de naald haalt.

Soepel en sterk. Dankzij het sterke transportsysteem en de extra naaldkracht kan deze naaimachine meerdere lagen en zwaardere stoffen zoals denim aan.

Brother heeft meer dan 100 jaar ervaring met het begeleiden van startende naaliefhebbers. Met de drie automatische 1-staps knoopsgaten en het overzichtelijke LCD-scherm maakt u met de Innov-is 16 de leukste naaiprojecten zonder moeite.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier de machine aan u.


- Gemakkelijke draaiknop, om snel steken te kiezen

- 16 ingebouwde steken

- LCD-scherm met instelbare steeklengte en -breedte weergave

- Toets voor verstevigingssteek

- Keuzetoets om de naaldstop omhoog of omlaag te zetten

- Geavanceerd naaldinrijgsysteem en een schuifknop om de naaisnelheid te regelen

- Schuifknop om de naaisnelheid te regelen

- 3 soorten automatische 1-staps knoopsgaten

- Verzinkbare transporteur - om te naaien uit de vrije hand

- Start/stop toets om te naaien zonder voetpedaal

- Snel verwisselbare spoel (bovengeladen)