BROTHER INNOV-IS F410

BROTHER INNOV-IS F410

€ 999,-   € 899,-

Innov-is F410 naaimachine
De Innov-is F410 is een elegante, moderne en eenvoudig te bedienen naaimachine. Het ideale compromis tussen kwaliteit en functionaliteit! Als naailiefhebber kunt u genieten van de eenvoudige steekkeuze, de geavanceerde perfecte naaldinrijger, het LCD-scherm en de schuifknop om de naaisnelheid te bepalen. Voorzien van het Square Feed Drive System en sterke naaldkracht voor probleemloos naaien met de allerbeste steekkwaliteit. Kortom: alles op het gebied van comfort! Perfect voor het maken van kleding, quilten en nog veel meer!

De Innov-is F410 is ideaal voor naailiefhebbers die op een eenvoudige manier hun vaardigheden verder willen ontwikkelen.
Deze compacte naaimachine biedt een schat aan handige functies die het naaien gemakkelijk maakt. Naarmate uw kennis op het gebied van naaien toeneemt, kunt u met de Innov-is F410 doorgroeien in uw prestaties en uw eigen creaties.

Als naailiefhebber kunt u genieten van de eenvoudige steekkeuze, de geavanceerde perfecte naaldinrijger, het LCD-scherm en de schuifknop om de naaisnelheid te bepalen. Voorzien van het Square Feed Drive System en sterke naaldkracht voor probleemloos naaien met de allerbeste steekkwaliteit. Kortom: alles op het gebied van comfort! Perfect voor het maken van kleding, quilten en meer.

U kunt alle specificaties vinden in de productbrochure.

Kom gerust een kijkje nemen, dan demonstreren wij met veel plezier deze machine aan u.


 

- 100 steken

- 7 soorten automatische 1-staps knoopsgaten

- 4 lettertypen (hoofdletters)

- Extra-geavanceerd naaldinrijgsysteem – in 1 handeling de draad door de naald

- Automatische draadknipfunctie

- De start/stop toets om te naaien zonder voetpedaal

- De keuze om de naaldstop omhoog of omlaag in te stellen

- SFDS – Square Feed Drive System – voor altijd perfect resultaten en gelijkmatig genaaide steken, ongeacht variaties in stofdikte

- Combineren van (decoratieve) steken

- Harde beschermkap

- 3 jaar garantie