BROTHER INNOV-IS XP3 LUMINAIRE

BROTHER INNOV-IS XP3 LUMINAIRE

  € 15.999,-

Innov-is XP3 Luminaire naai-, quilt- en borduurmachine
Maak kennis met de Luminaire Innov-is XP3, de nieuwste en meest uitgebreide naai-, borduur- en quiltmachine van Brother. Een machine die net zo briljant is als uw creatieve ideeën!

De Luminaire Innov-is XP3 vertegenwoordigt ultieme luxe en perfectie voor al uw naai-, borduur-, en quiltprojecten. Deze machine is net zo briljant als uw creatieve ideeën. Voorzien van talloze functies, de revolutionaire projectortechnologie van Brother, ruim 1500 borduurpatronen, 844 steken, Disney-magie, ingebouwde ontwerpfuncties en draadloze verbinding.

Naai met een constante kwaliteit, hecht steken aan het begin en einde automatisch af, verwerk moeiteloos alle mogelijke materialen, jeans, zijde, organza, imitatie-leer en vinyl en naai automatisch knoopsgaten.

Met de projectietechnologie geniet u van een nauwkeurige positionering van steken en borduurpatronen. Dankzij de InnovEye-technologie zet u zelfs gescande afbeeldingen in slechts enkele seconden om in borduurpatronen, direct op de machine, zonder extra softwareprogramma's.

De mogelijkheid om het hele borduurgebied te scannen biedt vrijwel eindeloze creatieve mogelijkheden en zorgt voor uiterste nauwkeurigheid in al uw projecten.

Met de Luminaire XP3 kan het niet groot genoeg zijn. Met de grootste werkruimte, de langste arm en het grootste borduurraam van Brother is het maken van grote projecten een fluitje van een cent. Geniet van eindeloos quilten met de vele meandersteken en vulpatronen en borduur over het volledige oppervlak met edge-to-edge quiltpatronen.

De Luminaire XP3 heeft ook krachtige draadloze eigenschappen, zodat borduurpatronen direct vanuit een pc kunnen worden overgebracht. U kunt zelfs afbeeldingen vanuit een app van uw smartphone of tablet versturen, een melding op uw smartphone ontvangen wanneer de draad moet worden verwisseld en meerdere machines van Brother in een draadloos netwerk met elkaar verbinden. Zelfs verbinding met een ScanNCut is mogelijk!

Deze machine hebben wij niet op voorraad in de winkel, maar we kunnen hem wel voor u bestellen.


- Revolutionaire projectortechnologie - bekijk uw ontwerp op de stof, nog voordat u start met borduren

- Extra groot borduurgebied: 408 x 272 mm

- Extra lange arm van 332 mm - ruimte voor volumineuze projecten en king-size quilts

- Ingebouwde camera met extra scherpe kwaliteit

- Automatische knoopsgat - de camera detecteert de grootte van de knoop

- Capacitief kleuren-touchscreen (als een tablet)

- 1554 ingebouwde borduurpatronen waarvan 192 Disney ontwerpen

- My Design Center - ontwerpen op het beeldscherm

- 844 ingebouwde functionele en decoratieve steken, inclusief 10 Disney steken

- Edge-to-edge quilten over een groot oppervlak

- Exclusieve borduurtechnieken, met borduurpatronen met extra lange steken (String Art)

- 5 gesplitste borduurpatronen om te verbinden tot een grootte van 720 mm

- 5 jaar garantie